Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért olyan nagy bűn, hogyha...

Miért olyan nagy bűn, hogyha az ágyon ugrál egy kisgyerek? Szoktqtok hagyni?

Figyelt kérdés
2022. júl. 21. 15:19
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
50%
Akkor nem érdemes erről beszélgetnünk én is így látom
2022. júl. 25. 12:14
 42/42 anonim ***** válasza:

"10es vagyok. Nehogy már az ágy értékesebb legyen,mint a gyerekem...bassz veszek másik ágyat...Az csak egy tárgy,kit érdekel.."

Hát engem mondjuk pont érdekel. Nem értékesebb az ágy a gyereknél, mégsem gondolom praktikusak tönkre tenni.

1. Én nem szeretnék havonta új ágyat venni 50-100 ezer forintért, ennél értelmesebben is el tudok költeni ennyi pénzt.

2. Ésszerű keretek között igyekszünk vigyázni a dolgainkra, és nem azt az elvet követjük, hogy kit érdekel, majd veszünk másikat. Próbálunk mindenből olyat venni, ami rendeltetésszerű használat mellett a lehető legtovább kiszolgál minket, mert ha szart veszünk, vagy ha kb szándékosan tönkreteszünk valamit, az felesleges pazarlása az eroforrasoknak, nyersanyagnak, uzemanyagnak (mert ugye ide is kell szállítani).

3. A gyerek szereti az ágyát, ő választotta, nem szeretné, ha tönkre menne, ezért teljesen megérti, hogy vigyázni kell rá, arra lehet használni, amire való.

Ettől még nem tartom magam merev szülőnek, szerintem nálunk elég sok mindent lehet, amit másoknál nem (másoknál meg nyilván olyat lehet, amit nálunk nem, nem vagyunk egyformák), ha csak rumliról, koszolásról van szó, simán benne vagyok, mert utána el lehet pakolni, össze lehet takarítani. Mi például labdázni is szoktunk bent, sokaknál nem szabad, de nálunk a nappaliban nem nagyon vannak törékeny dolgok, és van egy hatalmas zsák könnyű labdánk,amik a jatszohazakban vannak a csúszdák alján, azokat bármikor szétszórjuk és spontán labdacsatázik az egész család. Biztos csinálunk még sok olyat, amit más nem enged meg, őszintén szólva nem is nagyon érdekel, hogy másoknál mit szabad vagy sem, nem ez alapján ítélem meg az embereket, biztos oka van, ha valahol valamit nem szabad, amit nálunk igen.

2022. júl. 25. 16:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!