Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért olyan nagy bűn, hogyha...

Miért olyan nagy bűn, hogyha az ágyon ugrál egy kisgyerek? Szoktqtok hagyni?

Figyelt kérdés
2022. júl. 21. 15:19
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
31%
Kemény, hogy mennyi merev, korlátolt ember van, akik elfelejtettek gyerekek lenni 🙈
2022. júl. 21. 23:25
 22/42 anonim ***** válasza:
81%
Igy tortem el a kezem. Ovodas voltam, ugraltam az agyon es valahogy beakadt a kezem a fal es az agy kozotti resbe, aztan kirantottam. Azota eltelt 20 ev, a konyokom meg mindig ferde ha kinyujtom. Szoval en nem hagynam.
2022. júl. 22. 00:08
 23/42 anonim ***** válasza:
35%

Nem értem miért gondolod h ez merevség?

A nappali közepére se hagyom kakil, attól h szerinte vicces lenne, meg buli. 🤷

2022. júl. 22. 06:49
 24/42 anonim ***** válasza:
41%

#21 Kemény, hogy mennyien nem akarnak több 10 ezerért új ágyrácsot venni, vagy a balesetire rohanni a gyerekükkel, mert leesett és esetleg eltörött valamije. Még ennyi felelős szülőt, hallatlan!

Megvan a helye az ugrálásnak is, de az nem az ágy. És pont egy rácsos matracos ágy még csak nem is rugózik... Ugráljon a trambulinon, azért van. Akinek nincs, az meg vigye el olyan helyre, csomó játszótéren van már felénk, meg van az ovikban, bölcsikben is. De nem gondolom, hogy egy kis benti 1 méteres minitrambulin annyira megterhelné a családi kasszát, akinek erre nincs pénze, annak át kellett volna gondolni a gyerekvállalást, mert valószínűleg fontosabb dolgokra sincs.

2022. júl. 22. 10:43
 25/42 anonim ***** válasza:
79%
Tilos. Az ágy nem arra való, és nekem nincs kedvem sürgősségire menni, hogyha leesik és betöri a fejét.
2022. júl. 22. 15:06
 26/42 anonim ***** válasza:
100%

Én gyerekkoromban imádtam az ágyon ugrálni, de a szüleim nem kimondottan örültek neki. Pedig az egy masszív, rugós ágy volt.

A gyerekeim annyira nem ugrálósak, a kicsi szeret rávetődni, de ugrálni ő se akar. Az egyszeri ráugrást a miénken megengedem, a vadulást nem, mert nem tesz jót az ágynak. A sajátjára nem szabad ráugrani, az egy fenyő ágykeret, egyszer már kellett javítani törés miatt, messze nem olyan strapabíró sajnos, mint a miénk.

2022. júl. 22. 18:28
 27/42 anonim ***** válasza:
21, mivel veszélyes, tesóm lánya a vállàt törte... nem bűn, csak marha veszélyes....
2022. júl. 25. 08:51
 28/42 anonim ***** válasza:
50%

Az én férjem fia meg a kezét, úgy hogy műteni kellett...trambulinozás közben. Férjem meg a vállát, bringázás közben 🤷 szerintem többen elenyésző százalékban, aki megsérül ágyon ugrálásban. Ugyanez vonatkozik a trambulinozásra meg a biciklizésre. Ne csináljunk semmit, mert veszélyes 😱

Azt megértem, hogy a 30 kilós 10 éves már ne ugráljon rajta mert eltörhet az ágyrács. Viszont egy felhőtlen mókázás a 2-3 évessel, aki 15 kiló, az szerintem még hozzá is ad a gyerekkorához. Ahogy írtam, ennek is megvan a helye. Ugyanolyan energiát szabadít fel, mint a csíkizős játék. Kár, hogy elfelejtünk gyerekek lenni és olyan savanyú felnőttek leszünk, mint amit megfogadtu k gyerekként, hogy én aztán biztos nem leszek ilyen. Aztán mégis... 🙄

2022. júl. 25. 09:46
 29/42 anonim ***** válasza:
32%

10es vagyok. Nehogy már az ágy értékesebb legyen,mint a gyerekem...bassz veszek másik ágyat...Az csak egy tárgy,kit érdekel..

Ugyanúgy hagyjuk neki az ugrálást,persze felügyelettel,mint a szőnyegen való forgást.

Gondolom,ezt is leállítaná sok szülő rögtön (mert elszédül a gyerek. Pont ez benne a lényeg, hogy elszédüljön..).

2022. júl. 25. 09:49
 30/42 anonim ***** válasza:

Ennyit a következetes nevelésedről akkor utolsó!

Ha most megengeded, akkor miért is ne szetetne majd 6-10 évesen is ugrálni rajta?!

2022. júl. 25. 09:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!