Miért olyan nagy bűn, hogyha az ágyon ugrál egy kisgyerek? Szoktqtok hagyni?
Figyelt kérdés
2022. júl. 21. 15:19
11/42 anonim válasza:
A saját kiságyába ugrálhat nyugodtan, szokott is időnként.
Az L alakú kanapén is szokott felalá futkosni, ilyenkor párnákat rakok a földre, de még csak egyszer esett le.
A franciágyon nem ugrálhat, ha esik, mindenképpen beverné a falba vagy a radiátor sarkába magát, elől meg a szekrénybe, így itt csak hemperegni, sétalni szokott. Még nem esett le.
12/42 anonim válasza:
Valóban jó hatással van az idegrendszeri fejlődéshez, nem is tiltjuk, persze ott vagyunk olyankor mellette. Nem mindenkinek van trambulinja, meg állítólag az is elég veszélyes. Persze ha majd nagyobb lesz, valószínűleg már kevésbé lesz megengedett az ágyrács eltörése miatt.
13/42 anonim válasza:
Természetesen hagyjuk, nálunk Ödönke a főnök. Az van, amit ő akar, majd ő eldönti, nekünk nincs szavunk, mi csak a szülők vagyunk.
14/42 anonim válasza:
k#rva nagy kretén szülő lehet, aki ezt önszántából hagyja
15/42 anonim válasza:
Egyrészt azért, mert nem rugós az ágyunk, hanem ágyrács+matrac, úgyhogy túl azon, hogy a rács eltörhet, még csak nem is rugózik, szóval az élvezeti érték sincs meg. Így pláne okafogyott az egész.
Másrészt azért, mert van trambulinjuk erre a célra. Az ugrálásnak ott a helye.
16/42 anonim válasza:
Nem. Drága a matrac és az ágyrács.
17/42 anonim válasza:
Kicsi volt akkor ugralhatot de csak az ágy közepén nagyobb most már nem ugrál az ágyon egyáltalán.
18/42 anonim válasza:
Rohadt drága egy ágykeret vagy egy matrac, én nem szeretem ha ugrálnak rajta. Ráadásul veszélyes is, mindkét gyerek esett már le az ágyról a játék hevében. Én személy szerint inkább vagyok rossz zsaru és nem sírok később..
19/42 anonim válasza:
Ha az asztalon ugrálna azt is hagynád, mert jót tesz a fejlődésének? Ilyen alapon később is minden őrültség meg lesz neki engedve? A nevelés szó nem mond semmit?
20/42 anonim válasza:
Mert az agy fekvesre , alvasra valo.
A wc-bol sem iszunk, es a hutoben sem furdunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!