Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisgyerekesek, mennyi hitelt...

Kisgyerekesek, mennyi hitelt vállaltatok be?

Figyelt kérdés
2022. jún. 30. 09:32
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
63%
0 ft
2022. jún. 30. 09:35
 2/32 A kérdező kommentje:
1 akkor albérlet? Vagy kaptatok lakást?
2022. jún. 30. 09:39
 3/32 anonim ***** válasza:
33%
Nekünk sincs hitelünk. A házra pedig saját erőből gyűjtöttük össze a rávalót.
2022. jún. 30. 09:42
 4/32 A kérdező kommentje:
Jó, akkor kicsit módosítom a kérdésem. Azoktól kérdezném, akik a mostani pár évben vettek lakást vagy most terveznek venni. :)
2022. jún. 30. 09:46
 5/32 A kérdező kommentje:
Mi Budapesten élünk, egy 2 szobás panel 48 millió ft. Vajon hány év alatt tudunk félretenni annyit, hogy megvegyük, úgy hogy 150 ezer ft az albérlet?:) 2-2 diplománk van és 800 ezer a bevételünk.
2022. jún. 30. 09:50
 6/32 anonim ***** válasza:
90%

10 millió babaváró+ 5 millió családi kölcsön. A babaváró fel van függesztve mert gyeden vagyok, addig a családi kölcsönt tórlesztjük hogy a lehető leghamarabb vissza legyen fizetve.

A jelenlegi gazdasági helyzetben nagyon örülök hogy ennyivel megúsztuk.

2022. jún. 30. 09:50
 7/32 anonim ***** válasza:
58%

Akkor módosítsd még egy kicsit a kérdésed.

Pl így: Kisgyerekesek, mennyi hitelt vettetek fel lakáscélra? Mert erre nem tértél ki a kérdésben, autóra is vonatkozhat a kérdésed, meg azokra is akiknek nincs hitelük. Plusz olyan nehéz elhinni, hogy valaki hitel nélkül vesz lakást?

2022. jún. 30. 09:53
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk úton az első és lakást fogunk venni, kb. 130-40 lesz a törlesztő + a babaváró, de az fel van függesztve. Mi sem tudtuk volna albérlet mellett félretenni egy lakás árát és semmilyen segítséget nem kapunk a szülőktől sem, úgyhogy ez van. Hálistennek bőven kijövünk majd így is, de ennél többet én a viszonylag magas bevételünk ellenére sem vállalnék be, ezt egy fizetésből is tudjuk fizetni.
2022. jún. 30. 09:58
 9/32 anonim ***** válasza:
100%
Kb hasonló helyzetbe vagyunk mint ti albérlet 140 és 7-800 bevétel én gyed en vagyok a babavarót felvettük mikor terhes voltam mert az “megérte” de a továbbiakat nem látjuk, nézegetjük az inagtlanokat de semmi elérhető, mondjuk én már pestről lemondtam. Mindig félre teszünk amennyit tudunk de iszonyatosan mennek fel az árak 50-60 ezerrel nőt legalább a havi kiadásunk fél évvel korábban hoz képest. De olyan max 30 millió körül szeretnénk házat.. hát majd lesz valahogy.
2022. jún. 30. 09:59
 10/32 anonim ***** válasza:
5%

2-2 diplomával nem tudjátok megtervezni a pénzügyeiteket?

Mi sima szakmunkások vagyunk, Sopron melletti faluban élünk. Önerőből vettünk egy házat 40 millióért, babavárót vettünk fel a felújításra. 1,2 millió a havi bevételünk.

2022. jún. 30. 10:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!