Van itt olyan anyuka aki azért nem dolgozik, mert gyakran
beteg a gyerek?
Figyelt kérdés
Tavaly volt kiscsoportos a fiam és 1 év alatt nem volt olyan hónap, hogy ne lett volna beteg vagy ne lett volna karanténba vagy akármi. Nem volt olyan hónap, hogy ne lettem volna táppénzen, aminek köszönhető teljesen kiutáltak a munkahelyemről így inkább felmondtam. Idén ugye nem dolgoztam, de most is max 2 hónapig bírta a fiam betegség nélkül, de inkább egy. Most adódott egy lehetőség, hogy szeptembertől lenne munkám, de már előre rettegek.. Már nagycsoportot kezdi így ebben bízok hátha valamennyire megerősödött már. Nagyszülők dolgoznak, meg nem is itt laknak így rájuk ebben nem tudunk számítani.
Nyilván nem jó dolgában van otthon, de más se jó dolgában túlórázik miatta.
2022. júl. 19. 17:13
12/18 anonim válasza:
11es akkor akinek kicsi gyereke van az haljon éhen vagy mi az okos javaslatod? Vagy hagyja egyedül otthon a kicsit?
2022. júl. 19. 17:17
13/18 anonim válasza:
Sokan vannak így. Nyilván a gyerek jó kifogás, hogy ne kelljen dolgozni. A dolgozó anyukák gyerekei is ugyanannyit betegeskednek.
2022. júl. 19. 17:29
14/18 anonim válasza:
Én is hasonlóan vagyok. 2 nem túl egyszerű gyereket dobott a gép. Most nem részletezem, a lényeg, hogy hosszas agónia és mérlegelés után úgy döntöttünk, hogy háztartásbeli leszek egy ideig. Felmondtam, december óta itthon vagyok. Sokkal nyugodtabb így. Nyilván vannak hátulütői ennek a helyzetnek is, de az biztos, hogy most itt kell lennem a gyerekekkel.
2022. júl. 19. 17:51
15/18 anonim válasza:
12. El kellene gondolkodni gyerekvállalás előtt a jövőt illetően. Tudok-e mellette dolgozni vagy nem? Megleszünk egy fizetésből, vagy nem? Lesz-e segítség, ahova le lehet passzolni ha kell?
2022. júl. 19. 17:57
16/18 anonim válasza:
Kedves 5#
Azért mert ilyen rossz a tapasztalatod van, volt egy idióta munkatársnőd, ne vegyél mindenkit egy kalap alá..
Első lányom többet volt itthon mint az oviban az elmúlt 4 évben. Nem tehet a gyerek róla, hogy gyenge immunrendszerű. Ha nem a kistesókkal lennék itthon, fogalmam sincs hogyan mentem volna vissza dolgozni vagy találtam volna új munkát.. Minden szart kipróbáltunk..
Én is szidhatnám azokat az idiótákat akik fos pcsa betegen küldik a gyereket az oviba.. Mert hát ugye neki dolgozni kell, és nem hiányozhat mert kirúgják. Csak hat az enyém meg miatta lesz beteg. Ördögi kör.. 🤷♀️
Nem mindenkinek van segítsége, és nem mindenki tudja - pláne egy egyedülálló - megengedni magának a babysittert vagy azt, hogy folyton hiányozzon. Ez nagyon kétélű. Amellett a legtöbb munkahely még mindig nem családbarát.
2022. júl. 26. 15:12
17/18 NTBS válasza:
Sokan vannak.
2022. júl. 27. 15:30
18/18 anonim válasza:
2-es, remélem nem lesz soha gyereket és nem kell tulorazni miattad másnak. Szegyeld magad!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!