Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki otthon levő gyerek mellett...

Aki otthon levő gyerek mellett dolgozik, az hogy csinálja?

Figyelt kérdés
Aki nem adta például bölcsődébe. Nyilván otthonról dolgozol jönnek főleg szóba.
2019. ápr. 5. 20:34
 1/10 anonim ***** válasza:
49%
Megfogalmazhatnád értelmesen.
2019. ápr. 5. 20:40
 2/10 A kérdező kommentje:
Megfogalmazhatnád, mit nem értesz.
2019. ápr. 5. 20:44
 3/10 anonim ***** válasza:
56%
Itt a Gyakorin minden 2. anya otthonról dolgozó NASA mérnök - informatikus. Ilyen válaszokat fogsz kapni.
2019. ápr. 5. 20:45
 4/10 anonim ***** válasza:
55%
Úgy csinálom, hogy homeoffice-ban dolgozom. Otthon.
2019. ápr. 5. 20:47
 5/10 A kérdező kommentje:
Értem a homeoffice-t, de mikor? A gyerek hagy?
2019. ápr. 5. 20:55
 6/10 anonim ***** válasza:
66%

Ezt csinálta a barátnőm is a pici pár hónapos kora óta. Először akkor amikor aludt, utána meg az utcában lakó nagymama addig elvitte sétálni. Napi 1-2 óra könyvelés.

Ez nagyon gyerekfüggő is, az exem is otthonról dolgozott anno heti egy napot , azon a napon volt a fia nálunk. A fiú három éves koráig 4 (!)órát aludt minden délután. Úgyhogy, tulajdonképpen ott volt az egész délután az exemnek dolgozni.

2019. ápr. 5. 21:04
 7/10 anonim ***** válasza:
74%
@4, milyen területen?
2019. ápr. 5. 22:26
 8/10 anonim ***** válasza:
96%
Én online marketinggel foglalkozom, és a gyerekek előtt is nagyrészt home office-ban dolgoztam. Úgy tudom megoldani, hogy nincs fix munkaidőm, csak határidők, amiken belül úgy mozgok, ahogy akarok. A nagyobbik már ovis, amikor ő oviban van, és alszik a kicsi (ő 3 hónapos), akkor tudom kicsit csinálni, amikor a férjem hazaér délután, és átveszi a felügyeletet, illetve miután lefeküdtek, de utóbbit igyekszem kihagyni, üarha fáradt vagyok már agyilag este. Igazából ha nem az utolsó pillanatban állok neki a feladatoknak, akkor így egész értelmes ütemben haladok, szerencsére baromi gyorsan dolgozom. Akkor van ciki, amikor a nagy beteg, és mindkettő itthon van, mint most, ilyenkor alig haladok, apjukra tudok leginkább számítani, miután hazaért.
2019. ápr. 6. 07:00
 9/10 anonim ***** válasza:
32%

Én nem tudok itthonról dolgozni.

A férjem 12 órázik. 2 nappal-2szabad-2éjjel-2szabad. A szabad napjain megyek dolgozni a helyi kisboltba, 10-12 órát. A főállásomban erre nincs lehetőség, a bölcsitől irtózom így az kizárt, szóval így tudjuk megoldani.

Jövő januártól mehet oviba a kicsi, addig így leszünk. Ha szépen beszokott, megyek vissza dolgozni. Ott hétköznap 7-től 3-ig tart a munkaidő, hétvége szabad, a férjemtől függetlenül is meg tudom majd oldani.

Szóval nem csak az otthoni munka jöhet szóba kicsi mellett.

2019. ápr. 6. 08:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Jóformán a gyerekem születésétől dolgoztam otthonról (szintén on-line marketing). Főleg alvásidőben - egy csecsemő a nap nagy részét még átalussza, akkor azért lehet. Később pedig voltak már olyan időszakok, amikor szépen eljátszogatott mellettem magában. Minden napra jutott közös játék, séta is, egész kicsi kortól hordtam közösségbe (zenebölcsi, babaúszás, stb.). Így utólag fogalmam sincs, hogy oldottam meg, de valahogy kialakult és tényleg minden belefért. Mondjuk néha utaznom is kellett a munkám miatt, olyankor nagyszülőkkel volt (havi egy-kétszer fél nap).
2019. ápr. 7. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!