Regina és Gina nevet adni ikreknek rossz döntés szerintetek?
A Regina névben biztos vagyok. A második névnek nem tudom, hogy mi lenne jó, tetszik a Gina.
Rella és Regina jó lett volna, de már az a nagyobbik lányunk neve. A férjemnek is tetszik a Regina és a Gina név.
Szerintem a Georgina Regina jó választás. Attól, hogy mind a kettő Gina, attól nem kell mind a kettőt vagy akar egyiket sem így hívni!
Regi és Gina. Szerintem jó!
Dorina,Larina,Marina,Karina,Lorina,Lorena,Lorejla,Amina,
Amira,Jusztina,Andelina, Pamina, Tamina, Janina, Karolina, Milana, Melánia, Milena, Emília, Emiliána, Donatella, Mirabella, Annabella, Kinga, Hanga, Norina, Teodóra, Korina, Virgínia, Vilhelmina, Georgina, Alina, Alinda, Gitta, Margita, Margarita, Magdaléna, Gilda, Gerbera, Valentina, Gilberta, Hilda, Tilda, Matilda, Katerina, Katalin(a), Gizella, Gabriella, Marilla, Amélia, Edina, Odett, Odetta, Anett, Anita, Laura, Amanda, Izabella, Renáta, Rebeka, Miriam, Leila, Klaudia, Zita, Klaudetta, Henrietta, Patrícia, Paulina, Tamara, Letícia, Kamilla, Szofia, Marianna, Júlia/Lia, Szilvia, Edna, Marinella, Olga, Dominika/Mia, Alexandra/Szandra/Alexa, stb
Hadd legyen már mindkettőnek saját neve. Nekem voltak iker osztálytársaim, különböző volt a nevük is, arcra nem mondtad volna meg, hogy ikrek, mindig kikérték maguknak, hogy ne úgy hivatkozzunk rájuk, hogy ikrek; hanem, hogy XY és Z, merthogy ők két külön személy. Szóval most komolyan azon gondolkodsz; hogy az egyik gyereknek a neve a másiknak a becézése lenne ? Há' légyszi nemá. Én kikérem magamnak az ő kettejük nevében. XD Meg ez egy ilyen alá-fölé rendeltséget eredményezne; hogy az egyiknek teljes neve van, a másik meg csak az ő becézését kapná. Mintha az egyik gyerek fontosabb lenne; mint a másik; mintha az egyik jobban komolyan lenne véve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!