Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy lehet hullafáradtan...

Hogy lehet hullafáradtan élvezni az anyaságot?

Figyelt kérdés

Hónapok óta alig alszom, így még a szebb napokat, az örömteli eseményeket sem tudom rendesen megélni, csak vergődve túlélem.

(Nem erre vonatkozik a kérdés, de van segítségem, mégis, én is felébredek éjszaka a sírásra, akármit csinálunk. Ha napközben elviszik a kicsi, hogy tudjak kicsit pihenni, akkor is fel-felriadok, hogy, hol van.)

Tehát a kérdés: hogy lehet így pozitívan megélni a mindennapokat?

2022. júl. 6. 17:31
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
Sehogy, arra gondolsz hogy idővel jobb lesz. Én is túlélésre játszom. Segít a babával közös program ahol nevet meg ilyenek.
2022. júl. 6. 17:33
 2/6 anonim ***** válasza:
84%
Én is hulla vagyok, nagyon max 4 órát alszom éjszaka, azt is megszakitasokkal hónapok óta, és sajnos látszik a fejemen is, ami nagyon elborzaszt. Ami hatalmas erőt ad és pozitívumot, az maga a kislányom, ahogy látom, hogy napról napra új dolgokat tud már, az, ahogy felalomban, álmosan rám mosolyog, ez a fajta szeretet, amit iránta érzek , ezáltal tud hullafaradtan, pozitívan megélni az egészet
2022. júl. 6. 17:37
 3/6 anonim ***** válasza:
41%
Ilyenkor sajnos nem lehet élvezni, csak túlèlni kell. Kitartàs, nem lesz mindig ilyen. Segítseget meg ami csak van vedd igènybe, minden leliiksmeretfurdalàs nèlkül.
2022. júl. 6. 17:40
 4/6 anonim ***** válasza:
87%

Idővel jobb lesz. De muszáj lelazulnod picit, tudom, hogy baromi nehéz-de ha elviszik próbálj pihenni.

Kicsit segített nekem a táplálkozás átállítása is-ha álmos voltam több magasabb kalóriás és/ cukros ételt toltam be, amitől csak még fáradtabb lettem-ezeket visszavettem. Meg a séta, mozgás segít még kijönni ebből a spirálból picit. És próbáltam visszaállni a napirendemre-reggeli ebéd- vacsora, hogy ne összefüggő hasonló órákból álljon csak a nap.

2022. júl. 6. 17:40
 5/6 anonim ***** válasza:
18%
Ha szerencséd van, nemsoká végigalussza az éjszakát. De mostanában egyre több a rossz alvó gyerkőc, akik 2-3 évesen is kelnek éjszaka. Vannak alvástámogató csoportok a facebookon, érdemes ott szétnézni, hátha beválik valami praktika.
2022. júl. 6. 18:30
 6/6 anonim ***** válasza:

En is nagyon nehezen birom, par napja erkeztem el arra a pontra mintha mar nem birnam tovabb.

Folyamatosan panikrohamaim vannak es szorongok valoszinuleg a kimerultsegtol es attol hogy buntudatom van az miatt hogy nem tudok 100%ot beletenni. Ataludta 2 honapos kora ota az ejszakat most mar 3 hete mintha "szorakozna" velem. Tobbszor felkel stb

De gondoljunk arra, hogy jobb lesz🙏 atmeneti idoszak.

2022. júl. 26. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!