Lehetséges hogy azért alszik szarul éjjel a 7 hónapos baba már napok óta mert nem elég HULLAfáradt amikor letesszük?
Dörgöli a szemeit, de pl nappal ha csak dörgöli a szemeit akkor nem szokott sikerülni az altatás. Este elalszik simán de aztán pár óra múlva felkel és sír órákig is. Gondoltam rá hogy a hasa fáj vagy a foga jön, de akkor nem csak éjjel szenvedne.
Szóval lehet hogy még tovább kell húzni hogy sokkal fáradtabb legyen?
Nem refluxos? Az enyém olyankor kel fel sokat éjszaka mikor előjön nála.
Egyébként pedig az enyem ha dörzsöli a szemét és ásitozik akkor tudom hogy eljött az alvás ideje. Olyankor hamar elalszik. De ha tovább húzzuk akkor nyügi lesz és nehezen alszik el.
" vagy a foga jön, de akkor nem csak éjjel szenvedne"
Este, éjjel vagy ha fáradt, akkor ahogy a felnőtteknél is, a gyerekeknél is alacsonyabb a fájdalomküszöb. Simán kínozhatja csak este a foga. Nálunk így volt.
1. jön a foga
2. fáj a hasa (én onnan tudom, ha az enyémnek fáj, hogy nem marad meg háton és nehéz megnyugtatni)
3. MEGIJED a sötéttől - nálunk amióta van egy kis tompa fényű éjjeli kutyus, azóta ha meg is ébred, nyugtázza, hogy ott a pici fény és visszalszik
Az én fiam amúgy jó alvó, de ha fáj a hasa nagy ritkán, akkor sír. Viszont ő tejallergiás, de erre rájöttünk csecsemőként (gasztróra járunk vele fél évente). Az első 2,5 hónapot végigsírta esténként, mire rájöttünk erre.
2 évesen megyünk tejterhelésre, hogy kiderüljön kinőtte-e.
De ha az lenne, akkor pöttyös lenne a babád vagy más tünete is lenne. Ha új keletű probléma, akkor lehet h fog.
Egy éves kor előtt még kétszer alszanak nappal a babák plusz éjjel. Viszont ezt, amit te írsz valami kiváltotta (esetleg bújkál benne valami és ezért nyűgös).
Mióta áll fenn ez a probléma?
Amugy mar csak siman felkel parszor szopni es visszaalszik. 1-2x, inkabb ketszer:(
mar nem is emlekszem mi volt ez amit kerdeztem:) koszi mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!