Miért vagyok mindig hullafáradt akár mit csinálok? Elegem van magamból, valami komoly baja van az agyamnak? 19F
Most "olvastam" egy cikket egy érdekes témáról, de már a második bekezdésnél sem emlékeztem mit írt az első, pedig azt is vagy 2x olvastam el mire megértettem.
Talán felkelés után 2 óráig ha "normális teljesítményen" vagyok utána drasztikusan csökken a teljesítőképességem.
Napi 8 órát alszom kb
Rendszeresen mozgok (heti 3x45 perc futás, és emellett súlyzós edzés)
Szedek multivitamint (nem a leggagyibbat), egészségesen étkezem, kerülöm a cukros dolgokat.
A vérképem is tökéletes (doki nézte át és ő mondta)
Mégis hulla fáradt vagyok 0-24 ha a fejemre állok is, már elegem van az életemből ezért.
Társaságokban sem tudok semmiről sem beszélni, ha eszembe is jut valami az is már csak másnap.
Úgy érzem magam mintha egy 1 éves heroinkúrán lennék túl, vagy 40 éve füves piás délutánokat tartanék minden nap.
Akkor azt mondanám normális, de ezeket nem csinálom, és még 80 éves sem vagyok.
Nekem is rögtön a Hashimoto jutott eszembe. Esetleg B12 hiány.
Ha akarod itt, ha akarod privátban, leírnád, hogy miket néztek a vérképedben? Nem kellenek eredmények, csak egy lista, hogy mit néztek.
Mert az általános vérkép nagyon sok mindent kihagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!