Miért vállal so k ember 2-3-4 gyereket, ha nincs meg hozzá az anyagi körülményük?
De hol látjátok ezeket a kéregetőket? Én még sose futottam bele ilyenbe.
Szerintem nem kell ezzel foglalkozni, ilyenek mindig is lesznek, de nem ez az átlag. Ha meg igen, akkor örülj, hogy te az átlag felett vagy.
Én elég nagy városban élek a családommal.Itt a városi csoportban egy csomó anyuka ingyen adja a gyerekruhákat, játékokat, ágyat és nem sok olyan van, ahol amúgy ne olyan mondaná, hogy kéri, aki azért messze nincs igazán rászorulva.:)
A legtöbb gyűjtés amit én láttam, elsősorban hirtelen bajbajutott családról szól, ahol addig ha nem is dúskáltak a pénzben, de szépen életek míg be nem ütött a baj.De ezek sem túl gyakoriak.Főleg a 6 gyerekes családok:D
Ha te lépte nyomon ilyenbe szaladsz, akkor lépj ki az adott csoportokból és meg van oldva a problémád és nem kell szörnyülködni.
Igen, biztos van egy szűk réteg aki valóban csak szül ész nélkül,de a legtöbb ember nem ilyen.
Én is ismerek nőt akinek 10!!! gyereke van 3 különböző apától és egyik gyerek se nélkülöz, viszont ja,nincs kinyalva a seggük és ha valami extra igényük van, akkor el kell menniük diákmunkázni, hogy meglegyen.Szeretetteli légkör van náluk, szívesen megyek hozzájuk mert úgy érzi az ember, mintha belekeveredne egy nagy szeretetburokba és soha nincs csönd náluk, mindig van valami.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!