Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért vállal so k ember...

Miért vállal so k ember 2-3-4 gyereket, ha nincs meg hozzá az anyagi körülményük?

Figyelt kérdés
Sokszor látom, hogy nagycsaládosok (2-3 gyerek + pocaklakó) kérnek segítséget, mert nem tudják ellátni a gyerekeket. Miért nem vállalnak az emberek csak annyi gyereket, amennyit fel is tudnak nevelni?
2022. júl. 1. 11:33
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
63%

De hol látjátok ezeket a kéregetőket? Én még sose futottam bele ilyenbe.

Szerintem nem kell ezzel foglalkozni, ilyenek mindig is lesznek, de nem ez az átlag. Ha meg igen, akkor örülj, hogy te az átlag felett vagy.

2022. júl. 1. 15:21
 42/44 A kérdező kommentje:
#41 Nézz körül Facebook adok-veszek csoportokban, akár Marketplace-en vagy városi csoportokban. Millió ilyen kérést lehet látni, amikor kérnek valamit, de fizetni nem tudnak érte, vagy családok számára van gyüjtés, mert van vagy 6 gyerek, de egynek sem tudnak kaját venni.
2022. júl. 1. 15:27
 43/44 anonim ***** válasza:
30%

Én elég nagy városban élek a családommal.Itt a városi csoportban egy csomó anyuka ingyen adja a gyerekruhákat, játékokat, ágyat és nem sok olyan van, ahol amúgy ne olyan mondaná, hogy kéri, aki azért messze nincs igazán rászorulva.:)

A legtöbb gyűjtés amit én láttam, elsősorban hirtelen bajbajutott családról szól, ahol addig ha nem is dúskáltak a pénzben, de szépen életek míg be nem ütött a baj.De ezek sem túl gyakoriak.Főleg a 6 gyerekes családok:D

Ha te lépte nyomon ilyenbe szaladsz, akkor lépj ki az adott csoportokból és meg van oldva a problémád és nem kell szörnyülködni.

Igen, biztos van egy szűk réteg aki valóban csak szül ész nélkül,de a legtöbb ember nem ilyen.

Én is ismerek nőt akinek 10!!! gyereke van 3 különböző apától és egyik gyerek se nélkülöz, viszont ja,nincs kinyalva a seggük és ha valami extra igényük van, akkor el kell menniük diákmunkázni, hogy meglegyen.Szeretetteli légkör van náluk, szívesen megyek hozzájuk mert úgy érzi az ember, mintha belekeveredne egy nagy szeretetburokba és soha nincs csönd náluk, mindig van valami.:)

2022. júl. 1. 15:46
 44/44 anonim ***** válasza:
65%
35, de nem arról van szó, hogy egyáltalán nem visel meg anyagilag, hanem, hogy akkor is fel tudod nevelni őket tisztességesen, egy normális színvonalon. Te ezt meg is tudnád tenni, és attól semmi baja nem lesz a gyerekednek, hogy bölcsibe jár, de attól igen, hogy azt látja, hogy anyu non-stop azon aggódik, hogyan fizeti be a számlákat, meg miből lesz parizer a hűtőben.
2022. júl. 1. 16:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!