Idegen ember miért avatkozik bele abba, hogy egy anyuka hogyan neveli a gyerekét vagy bünteti meg?
Figyelt kérdés
Múltkor is a buszon egy 5 éves hisztizett kb már 15perce, az anyja meg pofonvágta, mert a szép szóból már nem értett. És 1-2 asszony meg elkezdett fújni az anyára. Mégis mi közük hozzá, nem az ő gyerekük?!2022. máj. 1. 18:45
1/39 anonim válasza:
Adott esetben az, hogy törvény tiltja a gyerekbántalmazást és a "nevelési" célzatú pofon is annak számít.
Ennyi.
Csinálja otthon, ha nem akarja, hogy rászóljanak.
2/39 anonim válasza:
Azért mert jobb dolguk nincs, ilyen a természetük. Egy pofon meg nem annyira gyerekbántalmazás kategória szerintem. Engem is pofoztak gyerekként még se lett belőle maradandó következménye, persze nem mindenkire igaz. Főleg ha az a pofon nem ütés erősségű ha nem csak legyintés..
3/39 anonim válasza:
1es nézz utána a gyermekbántalmazás fogalmának.
4/39 A kérdező kommentje:
Nem volt annyira erős, jogos annál inkább..
2022. máj. 1. 18:59
5/39 anonim válasza:
Mindenkinek joga van a véleményéhez és el is mondhatja. Pláne, ha anyuka nyilvánosan vállalja, hogy ő egy agresszív bunkó.
6/39 anonim válasza:
5.Egy pofontól még nem lesz agresszív bunkó..jézusom!
7/39 anonim válasza:
De, az lesz. Ha nyilvánosan simán megteszi, szerinted mi tartja vissza, mikor nem látja senki?
8/39 anonim válasza:
7.Hát jó..anyám is pofozott engem régen de ő róla meg nem mondanád hogy agresszív és nem is bunkó...
9/39 anonim válasza:
Nekem tegnap azért szólt be egy pasi, mert a tömött buszon nem ültem le, a hordozóban lévő gyerekkel. Hozzáteszem, ő sem igyekezett átadni a helyét, én viszont tudtam biztonságosan kapaszkodni.
10/39 anonim válasza:
Na tényleg azért aki ver, pofoz az agresszív és hamar elszakad a cérna, és jobban is lehetne kezelni a hisztit. Jobb megoldás is van mint pofon, valamikor ez pont rontja a helyzetet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!