Miért mániája sok embernek, hogy több gyereket kell csinálni, mert a "gyereknek testvér kell"?
31 éves férfi vagyok, párom 30 éves nő. Megbeszéltük, hogy egy gyereket vállalunk. Mert az energiánk, a kapcsolatunk, az anyagi helyzetünk, a lakhatásunk, a személyiségünk ennyit bír el.
De sokak szemében mintha valami szentségtörés lenne ez! Hogy egy gyerek nem gyerek, hogy a testvér a legnagyobb ajándék, meg a sok baromság és bullshit. Én finoman szólva sem ezt láttam, nem ezt tapasztaltam, de nem akarok már veszekedni velük, mert tuti hogy a végén kiosztanám őket.
Segítsetek már megértenem:
MIÉRT van ez az emberek agyában?!?@?!?@?!?!
Nekem 3 idosebb testvérem van (en vagyok a legfiatalabb).
Az egyik testveremnek tobb gyereke is van.. de én a saját véleményem szerint nem akarok gyereket soha se :,)
Aminek csak egy oka van (nm szeretem a gyerekeket )
34es kommentelo vagyok
Kedves rosszakaro emberkék azt az egyet jegyezzétek meg hogy NEM mindenki szeretne gyereket/ gyerekeket a jövőben.
Minden ember más és más. Attol ha te akarsz 100 gyereket én (meg bárki más) nem akarunk egyet sem.
Ennyi. Ha nem veszed tudomásul hogy nem csak korulotted forog a világ az már NEM a MI bajunk.
További szép napot mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!