Szerintetek felhozzam ezt a problémát neki?
Ha felhozod úgyis tagadni fogják, vagy örihari lesz.
Nem ti vagytok az elsők ilyen problémával, sok ember "utánozza" a másikat. Tudom, hogy zavaró, de szerintem az a legjobb, ha ráhagyod. Én ezt tenném legalábbis, max egyszer próbálnék róla beszélni, de abból nem hiszem, hogy nagy változás lenne csak konfliktus.
Mit érdekel ez téged? Fáj, hogy nem csak neked van medencéd? A gyereknek a nevére rátettétek a stipistopi jelet?
Az unokatesómat bevallottan rólam nevezte el a nagybátyám. ÉS?
Örülj neki, ha másolnak, az azt jelenti, hogy valamit jól csinálsz.
Nálunk a családban van ugyanez. Építettek egy ikerházat, teljesen ugyanúgy néz ki, csak a tükörképe egyik a másiknak. Ugyanakkor vettek mosogatógépet, fürdőszoba bútort, ugyanazzal a konyhabútorral újították fel a házat, mindig ugyanaz volt a fontos nekik.
Idegesítő tényleg, nálunk még meg van az is, hogy ezzel az egyik családtag teljesen elnyomja a másikat, ráerőszakolja a véleményét a másikra, aki pedig szó nélkül elfogadja.
Szerintem örökké ilyenek lesznek, valahol ez egy megfelelési kényszer, ha neked új autód van, akkor én is hadd dicsekedhessek már el és én is megajándékozom magam egy új autóval.
Találtam erről egy cikket, nem tudom mennyire szakmai, ha gondolod, olvasd el:
Én annyit kérdeznék:
Milyen egyéniség nélkül élni másokat utánozva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!