Szülők, mai fejjel vállalnátok gyereket?
Figyelt kérdés
Persze gondolom azért van gyereketek mert akartatok, imádjátok őket, bármit megtennétek érte. De ha előre tudtátok volna hogy ez ténylegesen mekkora felelősség, energia, kitartás és pénz kérdése, bevállalnátok? 24N2022. jún. 23. 22:31
51/57 anonim válasza:
8 és 12 évesek a fiaim. Igen vállalnám öket, unalmas és üres lenne az életünk nélkülük, pedig pörgős munkánk van, utazgatunk stb., mégis annyival több velük, hogyha az egyik elmegy táborba, már akkor érezni, hogy üresebb a ház. Az pedig, hogy milyen nehézségekkel jár, annyira bele sem gondolunk, mert természete velejárója.
52/57 anonim válasza:
Véleménye lehet. De olyan baromságokat nem kéne állítani hogy senki se bánja meg a gyerekvállalást.
53/57 anonim válasza:
Tudtam,mekkora felelősség.
De ha tudtam volna,hogy beteg lesz,nem vállaltam volna.
Erre nem voltam felkészülve lelkileg,hogy majd' 7 éve csak az orvosok, kórházak és a gyógypedagógusok körül forog az életünk.
54/57 anonim válasza:
Én vállalnék, de korábban. Sokkal nagyobb hangsúlyt fektettünk az anyagiak jelentőségére, mint a fizikai teherbírásunkra, és tudva azt, hogy az első 1-2 évben még nem akkora költség, ellenben mennyire kimerítő a nem alvás, fiatalabb testtel jobban bírtam volna. Meg pár szituációt okosabban kezelnék, de bevállalnánk újra.
55/57 anonim válasza:
Pontosan tudtam h mekkora felelosseg es melo, a varatlan fordulatokra nem keszultem, nyilvan, de sosem bantam meg es nem is ert eddig igazan meglepetes, max az uj sz@roknal megjegyzem h ahha szoval ez ilyen.
56/57 anonim válasza:
Lehetetlen felmerni elore mivel jar!
Nekem volt szerencsem belekostolni, mert tesom 13 evvel fiatalabb mint en, de meg igyis értek akkora meglepetesek, hogy fuh...
De en akkor is ujravallalnam. Neha sirok az idegtol, faradtsagtol, kotottsegtol, de valahogy megis imadom, hogy vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!