Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha egy anya letagadja a...

Ha egy anya letagadja a gyerekét, az miért lehet? Ismertek olyat, aki teljes mértékben letagadja a gyerekét?

Figyelt kérdés

Férjemmel 8 éve vagyunk házasok, van 2 gyerekünk és csak most derült ki, hogy van egy nővére.

Van egy ikertesója, egy nővére (édestestvére), és két féltesója apai részről.

De van egy féltestvére anyai részről is, amiről nem tudtam.

Ez az egész is csak véletlenül derült ki, kerestük a férjem egyik papírját anyósomnál, ami kellett nekünk, és ott anyósomnál találtam több lapot, ahol fel volt mind a 4 gyereke sorolva. Kérdeztem, hogy mi volt, de nem mondják. Mivel a férjemék késői gyerekek (anyósom 37 évesen szülte őket), így gondoltam fiatalon esett teherbe, de csak 16 év van a férjem-ikerhúga és a nőver között.

Nem hajlandók elárulni, hogy miért nem beszélnek róla, csak annyit, hogy megromlott a viszony.

Kerestem a facebookon is, de nem ismerősük, a keresztneve alapján meg nem találtam meg, ami ráadásul azonos a férjem keresztanyjáéval.

Miért tehet ilyet egy anya, hogy rendesen eltitkolja a gyerekét mindenki előtt? Sok éves szomszédok se tudtak a legidősebb gyerekéről. Ráadásul nem egy olyan anya az anyósom, hogy csak úgy elhagyná a gyerekét (mondjuk ha kiskorba lemondott volna róla, azt nem tudnám elhinni).

Ismertek ilyet, aki ennyire letagadja a gyerekét mindenki előtt?

2022. jún. 22. 19:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ismerek ilyet. Fiatalon szült, aztán új férfi jött az életébe, ott is születtek és az első szülötte teljesen ki lett hagyva a család életéből, piszkálták, nem adtak neki úgy szeretetet, gondolom az új férj sem bánt sajátjaként. Egy idő után iskolás korban "visszaadta" a nő az első férjének és azóta nélküle élnek mint Marci hevesen.

El nem tudom képzelni hogy lehet lemondani egy gyerekről, hogy lehet bepakolni a cuccait majd átadni valakinek, hogy többet nem látod. És nem is akarod. Ez egyszerűen felfoghatatlan.

Mert nem arról van szó hogy elrabolták vagy elveszett. Ő pakolt össze neki, ő hozott döntést, szervezte meg az átadást. És egyszer nem állt meg, végig csinálta....

2022. jún. 23. 08:18
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy nemi erőszakból fogant az a gyermek? Továbbmegyek, családon belüli abúzus eredménye a gyermek? Elvetetni nem tudta, hát megszülte, örökbeadta. Nő legyen a talpán, aki szívesen felnevelné egy borzalmas nemi erőszak eredményét. :(
2022. jún. 23. 09:23
 13/18 anonim ***** válasza:

Igen én ismerek.

Anyòsomék vannak/voltak ilyen helyzetben. Nem tudom hogyan fogalmazzak...fura a kapcsolatuk az egyik sògornőmmel.

Négyen vannak testvérek,a férjem és a hàrom huga.

Abbòl a legidősebb valami borzasztò.

Nagyon sok gond volt vele kamaszként.

A szüleik vallàsosak és szépen nevelték őket.

Valamiért a sògornőm mindig feketebàràny volt.

13 éves volt amikor teherbeesett mert a suli mellé jàrt fiùzni ameddig a szülei dolgoztak.

Persze elvitték abortuszra mert hàt egy drogos balhés sràctòl esetr teherbe.

Innentől még rosszabb volt.

Kirabolta őket,drogozott,ivott és elköltözött.

Onnantòl meg sem ismerte a szüleit amikor valahol összefutottak. De anyòsomék sem nagyon foglalkoztak vele. Nem.is beszéltek ròla.

Pàr év mùlva összejött egy normàlis emberrel aki mellett ugyanùgy hapsiròl hapsira ugràlt persze a hàtamögött de legalàbb ùgy tűnt,hogy megvàltozott. Kibékült anyòsékkal is.

11 év utàn elhagyta ezt az embert ùgy,hogy màr volt egy gyerekük persze nem vitte magàval...

Onnantòl kicsit megint megromolott a kapcsolatuk mert egy nővel jött össze.

De pàr év mùlva anyòsoméknàl kötött ki 40 évesen mert hajléktalan életmòdot folytatott.

2022. jún. 23. 13:07
 14/18 anonim ***** válasza:

Elvitték valaha ezt a nőt is pszichiátriára? Kapott terápiás segítséget? Gyógyszeres segítséget?

Ezek NEM gonosz emberek, ezek SEGÍTSÉGRE szoruló emberek! Addig kellett volna észbe kapni, amíg még kicsik, és nem imádkozni, hanem ha látod, hogy nem jön be a nevelésed, akkor segítséget kérni, kideríteni az okokat! Aki nem segít a gyerekén, az NEM JÓ SZÜLŐ! Nem imádkozás kell neki, hanem pszichiátria, pont erre vannak kitalálva, a sérült lelkű(és sokszor pszichéjű) embereket gyógyítják szavakkal és néha gyógyszerekkel is, hogy sikeres életük lehessen, jó lehessen!

2022. jún. 23. 13:19
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

14

Igen,az lop,csal, hazudik csak aki beteg elméjű és amúgy a pszichoterápia biztos segít a lustasagon is 😁Meg mindenen is.Gondolom a börtönökben is csak beteg emberek ülnek.

2022. jún. 23. 14:07
 16/18 anonim ***** válasza:
El tudom képzelni, h nem szívesen beszélnek róla valami miatt. Na de h 13 év alatt a saját férjem ne mondja el..az nonszensz..
2022. jún. 23. 14:38
 17/18 anonim ***** válasza:
55%

Ahol mindegyik gyereket ugyanúgy nevelik, és csak egy züllik el, ott valami baj van. Vagy máshogy nevelték, vagy rásóztak mindent. 13 évesen teherbe esni? Honnan tudod, hogy nem megerőszakolták?

Amíg a szülők dolgoztak? Úgy, hogy a 13 éves a legidősebb, úgy a többiek kisebbek. Akkor egyedül voltak otthon?

2022. jún. 23. 15:10
 18/18 anonim ***** válasza:
52%
15ös, nézz utána az ODDnek! lop-csal-csal-hazudik-ellenkezik, és ADHDhez szokott társulni. Gondolom a tanulmányi eredményei sem voltak túl jók a nőnek! És igen, a börtönökben szinte mindegyik ember pszichésen beteg, nagyrészük diagnosztizálatlan.
2022. jún. 23. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!