Rettegek a szüléstől, mit tegyek?
Figyelt kérdés
34 éves vagyok már és részben azért nem vállaltam babát mert rettegek a szüléstől. Egy sima menstruáció is eléggé kikészít, akkor hogyan tudnék világra hozni egy gyermeket?
Koromból adódóan nem sokat tudok már ezen agyalni. Mit javasoltok? Félek, de sztem már kifutottam az időből. Főleg, h ki tudja teherbe tudnék e esni. Mivel sosem próbáltam a párommal.
2022. jún. 21. 18:46
11/15 anonim válasza:
A szülésre nem lehet felkészülni! Nem is tudja az ember előre, hogy milyen lesz. De ha ekkora a félelmed a pszichiátrián megjavasolhatják a császárt.
Vagy ha megteheted szülhetsz magánklinikán császárral, meg sem kell indokolnod, hogy miért, csak fizess...
12/15 anonim válasza:
Nézz utána esetleg a misgav-ladach módszernek,ez egy kíméletesebb császár metszés
13/15 anonim válasza:
Én is nagyon féltem, rettegtem, ahogy közeledett a kiírt dátum, (pszichológus se segített rajta) de a baba nem maradt bent, hiába a félelem, szorongás, 39. héten egyszer csak elfolyt a magzatvíz és sodródtam az árral, órákon át tartó elviselhetetlen fájdalom után hüvelyi úton megszületett a kisfiam. Örülök, hogy túl vagyok rajta és van egy gyönyörű kisfiam, akit imádok, de soha többé nem szülök az tuti biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!