Rettegek a második szüléstöl?
Köszönöm a válaszokat.
Tudom, hogy még korai ezen gondolkodnom, de néha mégis ezen jár az eszem. Félre ne értsetek, imádom a kislányomat és megérte minden perce, igazi kincs, de belegondolni, hogy egy ilyen szülést (fájásokat) vagy esetleg még nehezebbet végigcsinálni mégegyszer, uh..
Miután megszületett a kisfiam én is azt mondtam, hogy soha többet, hiába volt 2-3 gyerek az eredeti 'terv'.
Császármetszéssel szültem, számomra az érzéstelenítés volt borzalmas, az utána következő PIC-re kerülésről meg már nem is beszélek. Rettentően megviselt lelkileg az egész.
Majd rá bő 1 évre újra terhes lettem, meglepetés baba volt a lányom. Próbáltam nem a szülésre gondolni, problémás volt sajnos a 2. terhességem is, újra császár, ugyanaz a tortúra a PIC-el együtt sajnos.
Most azt mondom SOHA TÖBBET! :D
(1 hónapos a lányom)
Szia! Én 10 évre az első terhességemtől most született meg a második.
Én sem akartam másik szülést.. én az elsőnél 20 órát kínlódtam.. mire meglett hüvelyi úton,de vákummal. Majdnem ott maradt a kislányom mert nem tudott beilleszkedni a szülőcsatornába,de már késő volt császárhoz.. Borzalmas volt maga a szülés is meg hogy nem sírt már fel elvitték egyből.
Nahh a második.. mindenki azt mondta a következő jobb lesz.. hát itt a terhessem maga is borzalmas volt.. ráadásul találtak valamit a babámnál amiért 38 hetesen császárral vették ki..
Na ehhez képest a 20 órás kínlódás habcsók volt.. soha többet nem szülnék császárral.
24cm-es vágást csináltak.. borzalmas volt..
Mikor ránézek a babámra nyílván megérte,de több gyerek nem lesz arra a fejemet teszem! :D
Én azt mondom túléljük.. megéri..erőssek vagyunk. Fogod érezni mikor vágj bele. Nekem sok idő kellett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!