Rettegek a szülestől, ezért nem akarok gyereket. Mit tegyek?
Egy 1 perces vervetel előtt is napokig stresszelek, nem tudok aludni annyira félek. És sokszor el is ajulok ilyenkor.
Egy szulesbe tuti belehalnek. Nem lennék képes rá. Ezért rettegek a teherbe esestol is. A szülés gondolata is borzalmas. Biztos nem lennék rá képes. Ezért soha nem akarok gyereket.
Lehet ez ellen tenni. Mert nem tudom ez mennyire normális. Gondolom semennyire.
És már 31 vagyok...
"...soha nem akarok gyereket..."
Akkor ne szülj. Ez ilyen egyszerű.
Csak annyit tegyél, hogyha partnerkapcsolatod kezd kialakulni, az illető férfinak ezeket mondd el, hogy tudja: ha gyereket akar, akkor nem passzoltok össze.
Műtéti meddővé tétel.
Maszek kórház. 1 nap.
" ezért soha nem akarok gyereket. "
Tehát , ha jól értem,"" csak"" emiatt nem akarsz.
Szerintem neked szorongásos panaszaid vannak, vagy legalábbis valami, ami pszichés zavarra utal. Pánik, vagy nem tudom...
Keress fel egy szakembert, elsősorban nem pszichiáterre gondolok, valóban nem normális, hogy egy vérvétel előtt napokig nem alszol és azt gondolod, hogy belehalnál a szülésbe.
De abban igazad van, hogy amíg ebben az állapotban vagy, nem vagy alkalmas egy terhességet kihordani, egy babát ellátni, stb...
Semmit, akkor ne legyen gyereked.
Nem fog összedőlni a világ és semmivel sem leszel kedvesebb másoknál. Én is rettegek a szüléstől és nem is igazán vágyom gyerekre. Akkor nem szülök és pont..
Egyébként ha úgy érzed, akkor érdemes lehet az örökbefogadáson elgondolkodni, így egy gyereknek esélyt adsz, hogy normális felnőtt legyen. Szerintem ez sokszor szebb út, mint szülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!