Nem akarok gyereket, mert félek hogy nem a menők közé fog tartozni és ki lesz közösítve. Van más is így?
Nem.
Mert tudom, hogy nem egy önbizalomhiányos nyomit nevelek, hanem egy erős önbizalommal rendelkező fiút, aki bármikor bármivel fordulhat hozzám, mindig segítek neki, nem pedig lecseszem.
Szóval a bizalom és önbizalom nagyon fontos. És ezt a szülő adja a gyereknek.
De ha te úgy érzed, nem vagy erre képes, akkor ne vállalj.
szüleimnek nem mondtam hogy mennyire utálom az osztályomat.
Voltak barátaim rajtuk kívül, velük eljártam.
Ha nagyon beszóltak, akkor én is visszaszóltam, tehát nem hagytam magam megalázni. Viszont a konstans düh, harag és utálat, az állandó ellenállás eléggé kikészített. Nem vagyok az a fajta ember, akiről leperegnek a dolgok, ha megbántanak, akkor általában sokkal jobban én is megbántom a másikat. Ezt a mintát nem akarom továbbadni, mert tudom hogy nem egészséges.
Ne vállalj gyereket!
Nem a nyitókérdésben írtak miatt, hanem amit az 5.hsz-ban írtál:
"a konstans düh, harag és utálat, az állandó ellenállás eléggé kikészített"
"ha megbántanak, akkor általában sokkal jobban én is megbántom a másikat"
Ezzel garantáltan tönkre fogod tenni párkapcsolatodat is, és boldogtalan gyerekkora lenne a gyerekednek. Minden kisgyerek megérdemelné, hogy ne megkeseredett, mindenkire haragvó szülő nevelje fel, hanem olyan, aki kiegyensúlyozott, harmonikus személyiség, akivel sokat lehet nevetni, játszani.
HÁT MOST MONDOM, HOGY ÉN GYEREKEMTŐL SOSEM LESZ A TIED JOBB ÉS MENŐBB
TIED MINDIG NYOMORÉKABB LESZ MINT AZ ENYÉM ÉS NYOMIBB IS
csak szólok, ne hogy meglepődj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!