Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukaként (3 gyerekkel)...

Anyukaként (3 gyerekkel) milyen magasra van jogom tenni a lécet párkeresés terén?

Figyelt kérdés
2022. jún. 21. 14:33
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
6%

A férjemnek és a volt feleségének 3 gyerekük van. Az exe egy átlagosnál kicsit csinosabb nő. Az elmúlt 10 évben mindig voltak kapcsolatai: fiatalabb pasi, akivel eljárt szórakozni, de a gyerekek nem érdekelték, nem nagyon találkozott velük, másik fiatalabb pasi, aki néha elhülyéskedett, eljópofizott a gyerekekkel, de csak laza kapcsolatot akart, jóval idősebb, elvált pasi nagy gyerekekkel, alacsony, kopasz, kicsit aluliskolázott, aki oda is költözött hozzájuk, felújította a házukat, el is vette volna feleségül, de nem igazán hozta a szintet.

Szóval 3 gyerek sokkal riasztóbb a férfiaknak. 2 gyerekes nőket bőven ismerek, akik normális párt találtak maguknak.

2022. jún. 22. 00:57
 22/25 anonim ***** válasza:
83%

Én 3 gyerekkel válogatnám meg csak igazán, hogy milyen párt választok, hiszen nem csak az én életemre van hatással a választásom, hanem az övékre is. Túlságosan szeretem őket, hogy akárkit a közelükbe engedjek. Amíg nem jönne egy arra érdemes, addig csak szórakoznék a többiekkel, be se mutatnám a gyerekeimet. Legyen szex, intimitás, tudjunk jókat dumálni és csá, ennyi a követelmény. Komoly kapcsolatra viszont állati magasan lenne a léc.

Elvált apukákra viszont szerintem nyitottnak kell lenni. Igazi gyöngyszemek lehetnek köztük is, sőt, ők már legalább képben vannak, hogy a gyerek az mégis milyen állatfaj.

2022. jún. 22. 01:07
 23/25 anonim ***** válasza:
46%
Dehogy kellene 3 gyerekes bankkártya szippantó🤣 Mert olyan nincs hogy nem fogod pénzelni
2022. jún. 22. 05:23
 24/25 anonim ***** válasza:

Sztem a sok jó válasz közül ez az egyik legjobb:

"..Én 3 gyerekkel válogatnám meg csak igazán, hogy milyen párt választok..

Komoly kapcsolatra..állati magasan lenne a léc.

Elvált apukákra..[..]..nyitottnak kell lenni. Igazi gyöngyszemek lehetnek köztük...legalább képben vannak, hogy a gyerek az mégis milyen "állatfaj"...."

(2022.június22.01:07)

2023. jan. 28. 15:52
 25/25 anonim ***** válasza:

Off: #17 es #18 egyes orszagokban (pl Svajc es Luxemburg) az emberek napi szinten tobb (3-4) nyelven beszelnek es dolgoznak es ezek egyike sem a magyar nyelv.

Sot, az oktatas is nemet+ francia nyelven zajlik,majd gimiben bejon az angol/kinai/latin/spanyol, bar ez inkabb a gyerekeimet erinti.

2023. júl. 12. 05:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!