Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukaként (3 gyerekkel)...

Anyukaként (3 gyerekkel) milyen magasra van jogom tenni a lécet párkeresés terén?

Figyelt kérdés
2022. jún. 21. 14:33
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem meg nyugodtan válogass. A 3 gyerekes apukák között.
2022. jún. 21. 18:07
 12/25 anonim ***** válasza:
27%
Vagy az öregek és rondák, kövérek közt
2022. jún. 21. 18:40
 13/25 anonim ***** válasza:
24%
Vagy az öreg, ronda, kövèr ötgyerekesek közt.
2022. jún. 21. 18:55
 14/25 anonim ***** válasza:
70%
A 3 gyerek nagyon rontja az esélyeidet. Amelyik férfinak nincs gyereke, az azért nem akar rögtön 3-at, akinek meg van, nem akar plusz három púpot a hátára.
2022. jún. 21. 20:32
 15/25 A kérdező kommentje:

Nálam a 3 gyerekesek nem játszanak, az már 6 gyerek lenne!

Az te vagy. Nekem nincs ilyen szerencsém, hogy havonta, esetleg évente kapjak ajánlatot. Nem lehetek egyedül a végtelenségig, és szerintem a legelső csávót le kell majd pippantanom, aki megkérdezi, hogy mennyi az idő. Három gyerek senkinek nem kell, és egy olyan nő sem kell senkinek, akivel nem lehet közös programra menni, vagy ha igen, akkor még plusz 3 belépőt, 3 menüt, 3 jegyet kell fizetni. És mivel kisgyerekek, így egy pajzán viccet nem süthetsz el előttük.

2022. jún. 21. 20:34
 16/25 anonim ***** válasza:
73%

Saját sztori, terhesen váltam 2.gyerekkel (megcsalt, elhagyott) és keresztanyám megmondta h ha még vki szóba áll velem, annak boldogan mondjak igent, akkor is ha félszemű féllábú,mert többé nem válogathatok. Nem hittem neki, onnan közelítettem meg a dolgot h 30éves vagyok, jár nekem és a gyerekeknek is a teljes családi boldogság, egész biztosan az én hibám is h tönkrement a házasságom, elmentem pszichológushoz, átbeszéltük, de alapvetően azt mondta rendben leszek. Voltak udvarlóim, nyilván sokan úgy gondolták h kevésbé válogathatok így könnyebben táncba lehet vinni, de tévedtek.

A férjem 5 nyelven beszélő jogász lett, nem félszemű, nem féllábú, sportos, humoros, 8éve vagyunk együtt, immáron 3gyereket nevelünk, azért vagyok vele aki ő és ő azért van velem amilyen vagyok és úgy gondolta h ķét gyerekkel is én vagyok a legmegfelelőbb neki.

Tudom a kérdés nem 2gyerekes egyedülálló anyáról szól, de szerintem a lényeg átjött. A férfiak nem anyukákat akarnak maguk mellé hanem nőket akik igen egy ponton (3gyerekesként én is tudom h sok ponton, anyák is), szóval ha megtalálod az origódat és boldog vagy a helyzetedben meg fogod hozzá találni a társadat is az útra. Ráadásul 3gyereket már csak az vállal be aki ezt tényleg nagyon akarja!

2022. jún. 21. 21:40
 17/25 anonim ***** válasza:
4%
Mese habbal utolsó🤣
2022. jún. 21. 22:17
 18/25 anonim ***** válasza:
8%
16. Elhiszem,ja nem. Az 5 nyelven beszélő jogászt meg pláne nem.
2022. jún. 21. 22:38
 19/25 anonim ***** válasza:
69%
Jogod van bármilyen magasra tenni a lécet, csak kevesen fogják megugorni.
2022. jún. 21. 22:40
 20/25 anonim válasza:
40%
Valljuk be... Más kölkét nevelni, pénzelni...főleg 3mat... Sok
2022. jún. 21. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!