Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagyszülők mennyire vigyáznak...

Nagyszülők mennyire vigyáznak az unokákra? Ti kéritek meg, vagy ők ajánlják fel?

Figyelt kérdés

Nem vita, nem a nagymamáknak szültem. De igen, nagy segítség lenne, ha az otthon lévő myugdíjas nagymamák néha 1-1napot vigyáznának a kislányomra.

Erre tegnap kerekedett egy beszélgetés, mert a kislányom panaszkodott hogy nem akar holnap is korán kelni. Mondtam hogy muszály, mert dolgoznom kell.

Erre a nagymama hogy miért nem szóltam. Többször mondtam hogy nyári szünet lesz és meg kell oldanom, de egyszer sem mondta hogy vigyáz rá- a korábbi években sem. Mindig nekem kellene megkérni vagy ő is felajánlhatná hogy vigyáz rá szerintetek?

Ennek az lett a vége hogy két napot vigyáz rá, de azt is úgy hogy reggel viszem du megyek érte.

Nálatok ez hogy megy? Én várok túl sokat két nyugdíjas,de fitt egészséges otthon ülő nagymamától?

2022. jún. 20. 04:52
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
79%

Ha nem akkar segíteni vagy csak pofa vágások és könyörgés árán akkor nem kell megkérni.

Unokázni csak lehetőség nem köteleség .de ne csodálkozon a kedves nagyszülő ha semmilyen kapocs nem lesz a gyerek és nagyszülő közt.

2022. jún. 20. 16:15
 32/33 anonim ***** válasza:
0%
29es itt elég sok anyuka magatehetetlen, az első adandó alkalommal visítva lökik a nagyinak a gyereket csak ne nekik kelljen vele foglalkozni
2022. jún. 20. 17:46
 33/33 anonim ***** válasza:
85%
Nem olvastam végig a válaszokat, de én meg szoktam kérni őket, az én szüleimnél többet szokott lenni, mivel a tesóm 3 gyereke egész nyáron náluk vannak, de szeptemberbe a testvéremmel beszoktuk fizetni őket cserébe pár nap gyógyüdülőbe.
2022. jún. 20. 20:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!