Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Meg szokott a fejedben forduln...

Meg szokott a fejedben fordulni, hogy amíg a gyerekedre a nagyszülők vigyáznak, bármi történhet a nagyival (stroke, szívinfarktus). Bármi?

Figyelt kérdés
Nekem sokszor eszembe jut, hogy vezetés közben kap szívinfarktust, agyvérzést és a gyerekek pont vele vannak...
2012. jún. 4. 09:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez ugyanúgy előfordulhatna veled is akár, nem korfüggő egyik sem.

Szerintem ne fáraszd magad ilyenekkel fölöslegesen.

2012. jún. 4. 09:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem szokott. Velem is bármikor megtörténhet. Egészséges, teljes erejében lévő 20-as 30-as embereket visz el egy hirtelen szívhalál. És nem egyet. Ha ezen töprengenék állandóan, az utcára se mehetnék ki, mert lehet, hogy fejemre esik egy cserép és kampec. (Tudom hülye példa, de tényleg bárkivel bármi megtörténhet)
2012. jún. 4. 09:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én jártam már így- a másfél éves kislányomra vigyázott a nagymama, amikor stroke-ot kapott, mi dolgoztunk.Szerencsére a kicsi a kiságyban játszott, és anyukámnak volt annyi ereje,hogy felhívja a nővéremet, akinek volt kulcsa a lakáshoz.de szegény kislányom már a sok sírástól összehányta magát.Ez 15 éve történt, még mobilok se nagyon voltak.Szerencsére anyukám rendbejött, de onnantól bölcsődébe járt a kicsi.
2012. jún. 4. 09:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Áááá igyekszem majd nem gondolni ilyenekre... vissza kell mennem dolgozni, ha 2 éves lesz a pici és a mama lesz vele gyesen...

Remélem nem fordul elő ilyen...

2012. jún. 4. 10:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem szokott, ezek a betegségek nem korfüggők sajnos. Alapból sem vagyok ilyen negatív típus.
2012. jún. 4. 11:32
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Párom 24-48ban dolgozik. Nekem az szokott megfordulni a fejemben, hogy mi van, ha velem történik valami? Másnap reggelig sírna a babám? Vagy rosszabb is történhetne :(
2012. jún. 4. 12:04
 7/7 anonim ***** válasza:
hát figyelj én konkrétan olyan példát tudok mondani ahol rákos beteg a két nagyszülő....van egy ismerősöm, aki szerintem borzasztóan felelőtlen anya, de persze ő minta anyának tartja magát, szóval a két rákos beteg szüleivel lakik, nincsenek lerobbanva, de néha azért vannak rosszabb napjaik....a nő egész álló nap nincs otthon és otthagyja a két gyerekét rájuk, még éjszakára is mert még akkor is inkább dolgozik (nem szegények), mint h a gyerekeivel lenne...elvárja a beteg anyjától mosson, főzzön takarítson, meg vigye+menjen a gyerekért oviba...de tényleg már nagyon gáz h állandóan szaladgál a városban, normális munkahelye nincs (pedig már lehetett volna, de neki a bejelentett normális munka pihenő napokkal nem kellett) így mikor hova ugrik be + mindenféle hülye és értelmetlen tanfolyamra beiratkozik, amiknek értelme sincs...mindegy neki csak ne legyen otthon. sajnálom a két gyereket a kisebb még 4 éves... nekem mindig ez jut eszembe amit írtatok. mi van h a valamelyik ne adj isten történik valami? mindig előadja h ő mennyi dolgozik meg mennyi mindent csinál, és erre már mondták neki hogy hát igen könnyű h az anyákkal lakik és egész nap ők vannak a gyerekekkel és mellette meg mos, főz, takarít. Na mindegy vannak ilyenek. :)
2012. jún. 4. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!