Létezik olyan bébiszitter, aki újszülött kortól vigyáz a babára heti több órában?
Figyelt kérdés
Hol lehet ilyet találni?2022. jún. 19. 11:25
31/35 anonim válasza:
Valaki itt nagyon gyűlöli a kérdezőt - és mindenkit, aki segíteni szeretne neki.
32/35 anonim válasza:
Kérdező aki az újszülöttjét lepasszolj ne érdekelje már hogy szakképzett legyen.... tedd ki az árokpartra hátha lesz normális, nem elhanyagoló, mérgező anyja
33/35 anonim válasza:
32!
Te magadrol vagy ilyen idiota? Miért lenne attól mergeto, elhanyagolo meg nem normális egy nő, mert másra hagyja x órára az akármilyen körű gyerekét? Kapaszkodj, én egyedülálló anya voltam nulla családi segítséggel, bizony volt bebiszitterem és bizony már onnantól, hogy haza vittem. Vagy szerinted mindenhova húzni vonni kellett volna magammal egy csecsemőt?
34/35 anonim válasza:
33as, hova kellett neked menned a gyerek pár napos korában? Kozmi, shopping, szoli?
Mert máshova nem hinném...
De nem mindenki való anyának ezt tudjuk.
35/35 anonim válasza:
34,
Kedves... Bevasarolni, nőgyógyászhoz ellenőrzésre, gyógyszertárba, postára, rendőrségre, bíróságra.
Valóban, egyetértek, nem mindenki való anyának. Pl te sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!