Van olyan bébiszitter, aki vállal ilyet?
Végkimerülés határán vagyok, minden nap már fáj a fejem, úgy érzem nem bírom tovább.
A fiam 11 hónapos lesz és egész éjjel 5-10 percenként sír és vissza kell altatni.
Szeretnék legalább heti 2x felfogadni olyan bébiszittert aki egész éjjel itt lenne mellette és visszaaltatná.
Nem kell ringatni meg kivenni sem az ágyból, tápszeren alszik vissza, semmi máson nem hajlandó, különben torkaszakadtából üvölt.
De nem bírok már pattogni ennyit az ágyához.
Próbáltam a mellettem alvást is, az még rosszabb, egész éjjel dobálja magát sírva.
Szóval szerintetek van aki ezt bevállalja egész éjjelre?
Persze, bevallalja neked kb bármelyik, csak győzd kifizetni. Éjszakára mondjuk úgy minimum 3000 lesz az órabére, tehát alkalmanként 24e. Haszna nem sok lesz, mert ugyanúgy fel fogsz ébredni a gyereksirasra.
Gyereorvos valóban a megoldás, mert ennyi idősen éjjel már nem kell enni, pláne ennyiszer
Én is sírnék ha éjjel 5 percenként ennék.
Az enyém is sokat felkelt 11 hónaposan és szoptattam is, de nem adtam mindig ha felébredt, és pont 11 hósan mondták nekem is, hogy ezt ne csináljam és átálltunk a vízre. Igaz utána is kelt, de egy évre rá kiderült miért. éjjel max egy pár hetes babát etetunk, egy 11 hónapost, akinek már étel nélkül ki kell bírnia
Próbáltam már mindent :/
Vizet 2x elfogadja, harmadikra már nem és ordít amíg tápszert nem kap. Csak pár kortyot iszik belőle, nem eszik meg mennyiséget. Kb 2x 180 ml-t eszik meg egész éjjel így kortyolva.
Cumiját is dühösen kiveszi a szájából és eldobja jó messzire, ha azzal akarom visszaaltatni😬 Egyelőre még nem találtam meg a megoldást sajnos.
Gyerekorvos semmit nem mond, majd kinövi :(
Egy anyuka írta, hogy ő vitte a gyerekét alváslaborba is és semmi érdemlegeset nem mondtak. Ezeket én is betartom, mégsem alszik. Mármint könnyen elalszik csak hatmilliószor ébred.
11 hónaposan ez mar elég durva.
Én inkább kivizsgáltatnám. Nem csak egy sima haziorvossal, hanem neurologus, alvás vizsgalat, stb.
Ennyiszer etetni elég sok
Szerintem fogzik.
Az én kisfiam is ezt csinálta.
Dentinoxal kend be az ínyét este lefekvés előtt és adjál neki nurofen szirupot is. Jobban fog aludni. 😉
fogzást csak felismerné a kérdező.
le leszek pontozva, de ezt a nurofen szirupos altatást sose értettem, én nem tömném gyógyszerrel csak azért hogy csendben legyen és én aludhassak. pedig nem vagyok sem mártír sem szuperanya aki sose alszik és a gyerek körül kering éjjel nappalY
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!