Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van olyan bébiszitter, aki...

Van olyan bébiszitter, aki vállal ilyet?

Figyelt kérdés

Végkimerülés határán vagyok, minden nap már fáj a fejem, úgy érzem nem bírom tovább.

A fiam 11 hónapos lesz és egész éjjel 5-10 percenként sír és vissza kell altatni.

Szeretnék legalább heti 2x felfogadni olyan bébiszittert aki egész éjjel itt lenne mellette és visszaaltatná.

Nem kell ringatni meg kivenni sem az ágyból, tápszeren alszik vissza, semmi máson nem hajlandó, különben torkaszakadtából üvölt.

De nem bírok már pattogni ennyit az ágyához.

Próbáltam a mellettem alvást is, az még rosszabb, egész éjjel dobálja magát sírva.

Szóval szerintetek van aki ezt bevállalja egész éjjelre?

2022. máj. 4. 09:24
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Hónapok óta ilyen (6 hónapos korától). Már 8 foga van. 6 hónapos kora előtt óránként kelt. 2 hónapos korában meg csak 2x :( Esküszöm visszasírom azt az időszakot.

Nappal jobban alszik, van hogy 2 órát is de 40 percenként sír és vissza kell altatni. De nem 5-10 :/

Elviszem akkor neurológushoz, hátha mond rá valamit :(

2022. máj. 4. 09:56
 12/18 anonim ***** válasza:
14%

Atya ég...

És 5 hónapot vártál hogy orvoshoz vidd??

Azért ez komoly.

2022. máj. 4. 10:00
 13/18 anonim ***** válasza:
31%
Apuka nem tud segíteni legalább hétvégéken, amikor ő kel éjjel hozzá? Vagy nagyszülő? Nagy igényű babánk van, de azért még nálunk sem ennyire kaotikus a helyzet. Mindenképpen járj utána mi lehet a gond. Hasfájás, esetleg tápszer váltás, fogzás, nappali túl sok alvás, esetleg reflux, amin könnyít, ha kerül valami a pociba viszonylag gyakran, stb. Valami nem oké, ha ennyire rá van függve a tápszerre. Nem egyszerű, kitartás!
2022. máj. 4. 10:06
 14/18 anonim ***** válasza:
47%

3as vagyok, orrmandula műtét és későn kiderült étel allergia diéta után aludt mint a bunda

De nem biztos ez van, viszont ennek is utána járhattok

2022. máj. 4. 10:13
 15/18 anonim ***** válasza:
47%
Aaaa, mintha az én fiamról írtál volna. Én is mindent kipróbáltam már amit lehet. Nurofen, dentinox, több vacsora, másmilyen acsora, cumi, tea, víz, kakaó, tápszer felsorakoztatva az ágy mellett. Kevesebb ruha, több ruha, vékonyabb takaró, vastagabb takaró, hűvösebb szoba, melegebb szoba, sötétebb, világosabb, ajtó nyitva, ajtó csukva. Másik ágy, másik matrac, fejvédő ki, fejvédő vissza, kispárna. Stb. Végső elkeseredésemben a feng shui szerint átrendeztem a szobáját is. 😂😂. Egyedül az segített idővel h nem keltem azonnal hozzá abban a másodpercben ahogy meghallottam. Nem órákra kell gondolni, először csak pár percig hagytam nyekeregni, megvártam amíg az apja is elkezd mocorogni a sírásra, ilyesmi. Egyre többször visszaaludt. Igaz, 1-2 alkalommal még kelt 3 és fél évesen is, mikor a húga született, de már az is kánaán volt ahhoz képest. 😃
2022. máj. 4. 13:48
 16/18 anonim ***** válasza:
28%
utolsóban van igazság enyém is néha felsír de visszaalszik magától
2022. máj. 4. 13:51
 17/18 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem nem fogsz találni il,en bébiszittert.

Ellenben nem hiszem, hogy nincs egy darab rokonod, ismerősöd, barátnőd, ne adj isten közeli csaladtag, testvér, szülő, vagy szimplán csak a gyerek apja aki ne tudna segíteni...

2022. máj. 4. 13:52
 18/18 anonim ***** válasza:
33%
Szia kérdező, mi van azóta veletek, megoldódott a probléma?
2022. jún. 18. 02:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!