Van olyan bébiszitter, aki vállal ilyet?
Végkimerülés határán vagyok, minden nap már fáj a fejem, úgy érzem nem bírom tovább.
A fiam 11 hónapos lesz és egész éjjel 5-10 percenként sír és vissza kell altatni.
Szeretnék legalább heti 2x felfogadni olyan bébiszittert aki egész éjjel itt lenne mellette és visszaaltatná.
Nem kell ringatni meg kivenni sem az ágyból, tápszeren alszik vissza, semmi máson nem hajlandó, különben torkaszakadtából üvölt.
De nem bírok már pattogni ennyit az ágyához.
Próbáltam a mellettem alvást is, az még rosszabb, egész éjjel dobálja magát sírva.
Szóval szerintetek van aki ezt bevállalja egész éjjelre?
Hónapok óta ilyen (6 hónapos korától). Már 8 foga van. 6 hónapos kora előtt óránként kelt. 2 hónapos korában meg csak 2x :( Esküszöm visszasírom azt az időszakot.
Nappal jobban alszik, van hogy 2 órát is de 40 percenként sír és vissza kell altatni. De nem 5-10 :/
Elviszem akkor neurológushoz, hátha mond rá valamit :(
Atya ég...
És 5 hónapot vártál hogy orvoshoz vidd??
Azért ez komoly.
3as vagyok, orrmandula műtét és későn kiderült étel allergia diéta után aludt mint a bunda
De nem biztos ez van, viszont ennek is utána járhattok
Szerintem nem fogsz találni il,en bébiszittert.
Ellenben nem hiszem, hogy nincs egy darab rokonod, ismerősöd, barátnőd, ne adj isten közeli csaladtag, testvér, szülő, vagy szimplán csak a gyerek apja aki ne tudna segíteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!