1500 ft sok bébiszitterkedésért?
Figyelt kérdés
Amennyiben ismerős gyerekéről van szó.
Kérhettem volna 1000ft -ért is, de sajnos számomra is nagyon értékes a kevés kis időm, de közben meg bűntudatom van, hogy nem akarok senkit se anyagilag megterhelni.
Az anyuka azt mondta, hogy szerinte ez neki így jó.
Gondolom mondta volna, ha nem lenne jó. De azt mondta hogy kb. Ő is erre gondolt.
2022. ápr. 27. 23:45
1/19 A kérdező kommentje:
1000ft-ot is*
2022. ápr. 27. 23:46
2/19 A kérdező kommentje:
2 gyerekről van szó, az egyik még pelenkás másik iskolás
2022. ápr. 27. 23:46
3/19 anonim válasza:
Nem sok. Felelősségteljes munka, ès nem kérsz sokat.
4/19 anonim válasza:
Wow most làtom az updatet, 2 gyerekre, amelyikből az egyiken pelenka van, meg plane nem sok.
6/19 anonim válasza:
Óránként? Vagy egy alkalom? Ha utóbbi, akkor nagyon kevés.
8/19 anonim válasza:
Nem sok, sőt, főleg, hogy 2 gyermek és pelenkás is van.Szerintem a 2000-2500 reálisabb lenne.
10/19 A kérdező kommentje:
Régi ismerős és nincs szívem többet kérni.
Örülök ennek a plusz keresetnek is.
És inkább féltem, hogy ne hogy soknak találja, de a munkámban is sok órát töltök. Munka után megyek és ez idő alatt nyilván főzhetnék, párommal lehetnék, akinek meg fontos vagyok és én is szeretnék vele lenni.
Éppen ezért döntöttem így, hogy ennyit kérek.
2022. ápr. 28. 07:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!