Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Létezik olyan bébiszitter,...

Létezik olyan bébiszitter, aki újszülött kortól vigyáz a babára heti több órában?

Figyelt kérdés
Hol lehet ilyet találni?
2022. jún. 19. 11:25
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
32%

16-os vagyok.

19-es:

Szerintem önös érdek, ha nem a családja jóléte miatt kvázi muszájból csinál valamit (mint a munka pl). Az, hogy annyira szenzitív a kis lelke, hogy egy újszülöttet képes lepasszolni hetente több órára, mert nem akar "megőrülni otthon a négy fal között egy gyerek rabszolgájaként" és kávézgatni akar inkább a barátnőivel, na az önös érdek.

Nekem tökmindegy, hogy mi az indoka. De a következő kérdés az utóbbi esetben majd az lesz, hogy miért ítélik el őt azért, mert picibaba mellől eljár otthonról élni az életét.

Tökre más az, ha egy nagyobb gyerekről van szó, de egy újszülött mellől ne járjon már el az anyja. Ha nem bírja ki azt a pár hónapot, akkor minek szülte meg?

Kérdező:

A te dolgod, hogy miért kell a bébiszitter neked. Ha dolgoznod kell, akkor számolj utána, hogy megéri-e minden költséget összevetve,feltéve ha jogosult vagy csedre, nyilván ha nem, akkor az is tárgytalan, amit előbbiekben írtam válaszként.

Ha nem a munka miatt, hanem azért, hogy magadra költsd azt az időt, akkor készülj fel arra, hogy a környezeted valószínűleg nem lesz olyan elnéző ezzel kapcsolatban, mint itt néhány válaszoló.

2022. jún. 19. 12:31
 22/35 anonim ***** válasza:
80%

Kérdezett valamit, nem tanácsot kért. A kérdésre válaszoljatok.

Az a büdös nagy kíváncsiság.....

Nekem még nem volt dolgom bébiszitterrel, de sokszor belefutok a városi anyukás csoportban a témába és én megbízhatónak találom, hogy amikor felvetnek neveket hogy kit ajánlanak, mások is reagálnak rá hogy igen ismerik és nekik is bevált. Nekem ez az első szempont, hogy többen ismerjék. Ha nem ez, akkor pedig ügynökség által legyen közvetítve, de ők mindig drágábbak.

2022. jún. 19. 12:42
 23/35 A kérdező kommentje:

Van hivatalos szervezet, ami ilyenekkel foglalkozik?

Azt látom, hogy a neten vannak bébiszitterek, de mindegyik amatőr. Én egy kiképzett, tapasztalt bébiszitterben jobban tudnék bízni.

2022. jún. 19. 12:46
 24/35 anonim ***** válasza:
72%

Google: Város neve + bébiszitter vagy gyermekfelugyelet

Megkerdezheted a védőnőt, ismerős anyukakat

2022. jún. 19. 12:51
 25/35 anonim ***** válasza:
62%
Ha Győr környéki vagy, akkor tudok javasolni.
2022. jún. 19. 13:02
 26/35 anonim ***** válasza:
76%

"Szerintem önös érdek, ha nem a családja jóléte miatt kvázi muszájból csinál valamit "

Úristen, hogy ez mennyire egy káros és mérgező üzenet. Rettentő szomorú, hogy ezzel presszionálják a nőket.

2022. jún. 19. 15:28
 27/35 anonim ***** válasza:
79%
Én csináltam ilyet, bár külföldön élek, tehát rajtad nem segít. 3 gyerkőc volt, a 2 nagyobbra már korábban is vigyáztam, tehát jól ismert a család. Addig voltam néha az újszülöttel, míg anyuka elment elintézni dolgokat, orvoshoz, vagy vásárolni. Volt olyan is, hogy elvitte a 2 nagyobbat egy kis időre, hogy velük is tudjon nyugodtan foglalkozni. De az is előfordult, hogy csak vett egy jó fürdőt nyugiban, és ledőlt egyet pihenni. A gyerekek most már 4, 6 és 8 évesek, anyuka meg 3 gyerek mellett is életvidám, csinos, rengeteget foglalkozik a gyerekekkel, mellette jó munkája van. Sokkal szívesebben vagyok a társaságában, mint az agyonnyúzott, mártírkodó anyukákkal.
2022. jún. 19. 16:26
 28/35 anonim ***** válasza:
5%
Te dolgod kérdező mit csinálsz .ha egy újszülöttet bébiszittere bízol heti több órában ,csak ne csodálkozz ha nem kötődik hozzád majd saját gyereked.
2022. jún. 19. 17:12
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
Lurkó bébiszitter. Minden bébiszitter ellenőrzött, illetve egy cég védi mindkét félt.
2022. jún. 19. 20:24
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
25-ös vagyok. Valaki írja már meg nekem is, hogy mi rosszat írtam!!!
2022. jún. 19. 20:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!