Felvettük a támogatásokat, most már nem tudok elválni se a gyerekek, se magam érdekében. Mit tegyek?
Tudom, hogy szitokszó a támogatások feltétele, lehet csok diggernek meg hasonlóknak nevezni minket, de mi is pénzből élünk, másképpen nem nagyon tudtunk volna házat venni, mert mi már akkor vettük fel, amikor az ingatlanárak az egekben voltak, és pomt sikerült találnunk egy elfogadhatót. Amihez még kértünk a családtól is kölcsönt felújításra, amit apránként fizetünk vissza.
És most ez az egész visszaütött.
28 éves vagyok, egy 2 éves kislányom van, és egy 5 hónapos kisfiam.
A férjemmel 12 éve vagyunk együtt, vele terveztem az életemet, vele alapítottam családot, tényleg hittem benne, hogy együtt fogunk megöregedni, hogy örökké szeretni fogjuk egymást.
Vannak közös programjaink, kérés nélkül kiveszi a részét a gyerekek és a háztartás körül. Ezért ért olyan váratlanul, amikor kiderült, hogy megcsalt, ami szintén egy érdekes történet.
Bennem minden összetört. Undorodom tőle, hánynom kell, amikor bejön. Tudom, magamnak is köszönhetem, de ha egy semmirekellő, egoista, mindenben ellébecoló csávó lenne, még megérteném azokat a mondatokat, kis beszólásokat, amit kapni fogok, de nem ilyen volt, és még most se hinném el, hogy megcsalt, ha nem kényszerült volna vallomástételre.
A gyerekek miatt már nem tudok visszamenni arra, ahol eddig voltam, és ha az első szakmámban helyezkednék el (ami könyvelő), akkor viszonylag jól keresnék, de egy napot nem dolgoztam a szakmámban, mert a vége felé rájöttem, hogy nem érdekel. A fizetésem nem bírná a sok tartozásnak a felét, mert ha elválunk, akkor két háztartást kellene fenntartani. Mit tegyek?
A szülők, testvérek adtak pénzt (esküvőnkkor) a felújításra, nekik törlesztjük a pénz egy részét.
"Okés, és akkor most ha megértjük a kérdezőt, az mit változtat a helyzetén, de komolyan?"
És az, hogy mocskolódtok, meg undorító privátokat írtok, az miben segít?
Sakira, Beyonce, JLo... ők is gondolom lebüfizett melegítő felsőben voltak otthon. Ja, mégsem.
Elhiszem, hogy egyesek segíteni akarnak (mások meg viccelődni), de jó hogy nem már nem olyanokat írtok, hogy essek teherbe a nőgyógyásztól.
Meg mástól gyereket vállalni, utána meg átvenni az igazi apuka nevére... ezt nem tudom komolyan venni, sajnálom.
Kérdező, valami értelmesebb platformot kellene keresned, mert itt aztán nem sok jóra számíthatsz, főleg ha a bűvös szó is ott van, hogy "csok".
Ismered a mondást, nem az számít, hogy nekem jó legyen, hanem, hogy másnak legyen rosszabb. Na ez pont igaz itt egy rétegre. Csak az a baj, hogy nekik a legnagyobb a pofájuk, az értelmes kommentek meg elvesznek ebben a sz@rtengerben. 🤷🏻♀️
"Leírták előtted páran, a legjobb ötlet papíron házasnak maradni, a pasit kirakni a házból"
Ja, hogy a pasinak semmi köze a házhoz? Ő takarodjon albérletbe? Azért ez nem így működik.
Kérdező, nem sokat tudsz tenni.
Lenyeled ezt a békát és éltek tovább egymás mellett.
32
Lehet, hogy nem is az ő válaszaikkal van a baj, hanem a kérdés egy kamu szartenger.
Felettébb érdekes, hogy mostanában elszaporodtak az ilyen (CSOK krízises) kérdések ezen az oldalon. Az egyiknek fogyatékosan lett két gyereke és itt kérdezi meg, hogy bevállalja e a harmadikat, a másik dolgozni nem akar de harmadik gyereket sem és itt kérdezi meg, hogy bevállalja e, a másiknak megunta a 2 gyereket és szintén itt kérdezi meg, hogy mit legyen a hitellel.
Biztos csak véletlen, hogy ezeket mind 1 hónapon belül tették fel ezen az oldalon.
Persze tudom kérdező, hogy mit fogsz írni. Ez az első kérdésed, meg neked van életed, nem érsz rá hülyeségeket kitalálni.
36, hát figyelj, el tudom akár ezt is képzelni, hogy kamu az egész, és valamiért ez most ilyen központi téma lett, bár nem tudom, mire megy ki, hogy fitymáljuk a csok-ot és kitalált történetekkel próbáljuk meg aláásni a hasznát?
De egyébként a kérdés kamuságától függetlenül is elég tapló kommentek is vannak, mintha tényleg egyeseknek elégtétel lenne, hogy másnak rosszabb. Igazából az én válaszom lényege ez volt, hogy hihetetlen, milyen emberek írnak ide.
36, szerintem sem igaz a kérdés.
Ettől függetlenül ezek az élethelyzetek biztosan kezdenek megszaporodni, már csak azért is, mert rengetegen vettek fel csokot, babavárót.
Én egyet tudok egyelőre magam körül ami nem annyira okés. Bár ott a szülők együtt vannak, de a két nagyobbacska gyerek mellé kellett megszületni a harmadiknak, a nagyobb házba költözés miatt, és ez a harmadik látszik, hogy senkinek se hiányzott, az udvarra van kilőve szegénykém egész nap, egyik szülőnek sincs türelme hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!