Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Felvettük a támogatásokat,...

Felvettük a támogatásokat, most már nem tudok elválni se a gyerekek, se magam érdekében. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy szitokszó a támogatások feltétele, lehet csok diggernek meg hasonlóknak nevezni minket, de mi is pénzből élünk, másképpen nem nagyon tudtunk volna házat venni, mert mi már akkor vettük fel, amikor az ingatlanárak az egekben voltak, és pomt sikerült találnunk egy elfogadhatót. Amihez még kértünk a családtól is kölcsönt felújításra, amit apránként fizetünk vissza.

És most ez az egész visszaütött.

28 éves vagyok, egy 2 éves kislányom van, és egy 5 hónapos kisfiam.

A férjemmel 12 éve vagyunk együtt, vele terveztem az életemet, vele alapítottam családot, tényleg hittem benne, hogy együtt fogunk megöregedni, hogy örökké szeretni fogjuk egymást.

Vannak közös programjaink, kérés nélkül kiveszi a részét a gyerekek és a háztartás körül. Ezért ért olyan váratlanul, amikor kiderült, hogy megcsalt, ami szintén egy érdekes történet.

Bennem minden összetört. Undorodom tőle, hánynom kell, amikor bejön. Tudom, magamnak is köszönhetem, de ha egy semmirekellő, egoista, mindenben ellébecoló csávó lenne, még megérteném azokat a mondatokat, kis beszólásokat, amit kapni fogok, de nem ilyen volt, és még most se hinném el, hogy megcsalt, ha nem kényszerült volna vallomástételre.

A gyerekek miatt már nem tudok visszamenni arra, ahol eddig voltam, és ha az első szakmámban helyezkednék el (ami könyvelő), akkor viszonylag jól keresnék, de egy napot nem dolgoztam a szakmámban, mert a vége felé rájöttem, hogy nem érdekel. A fizetésem nem bírná a sok tartozásnak a felét, mert ha elválunk, akkor két háztartást kellene fenntartani. Mit tegyek?

2022. jún. 16. 19:16
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:

Ha el is hagytam volna magam, akkor joga, sőt kötelessége lett megcsalni? Gondoltam, hogy ez lesz, hogy biztos nem volt szex, nem borotválkoztam, stb.

Három gyerekre vettük fel.

A férjem "oka" az volt, hogy a gyerekek miatt háttérbe szorult a bandázás, a többi barátjának is kisgyerekei vannak többnyire, kicsit unja a családi életet, de velünk akar lenni, és ezt mi sem bizonyítsa jobban, hogy nem elhagyott, hanem csak félrejárt (ezt ő mondta).

2022. jún. 16. 20:51
 12/50 anonim ***** válasza:
29%

Mit lehet tenni? Most már semmit, eszed, amit kifőztél, pont ezért mondják el ezerszer, hogy akkor vállalj gyereket, ha egyedül is el tudod tartani, tekintve, hogy a házasságok 70%-a válással végzödik.

Szóval maradsz és nyelsz.

Vagy eladjátok a házat, visszafizetitek a támogatásokat a büntetőkamattal és a hitelt - ha van -, majd a megmaradt pénzt megfelezitek. Aztán mindenki megy, amerre lát, szülőkhöz, albérletbe, anyaotthonba.

2022. jún. 16. 20:54
 13/50 anonim ***** válasza:
58%
fúúú, ezek az áldozathibáztató kommentek... hol az együttérzés? és ha elhanyagolta magát a kérdező meg nem szexeltek x ideje, akkor az mentség arra, hogy a férje megcsalta, meg hogy "unja a családi életet"? esetleg akkor tetszett volna gumit húzni, kedves uram.
2022. jún. 16. 21:05
 14/50 anonim ***** válasza:
11%
Hol volt áldozathibáztatás? Talán 1 kommentben.
2022. jún. 16. 21:10
 15/50 anonim ***** válasza:
39%
Hú akkor mégrosszabb a helyzet kérdező, mert gondolom nem lesz 3. Gyerek, tehát ha nem váltok el, akkor is fizetni kell a büntetőkamatot…
2022. jún. 16. 21:13
 16/50 A kérdező kommentje:
Egy kommentben?
2022. jún. 16. 21:14
 17/50 anonim ***** válasza:
0%
A szüleid nem tudnak segíteni?
2022. jún. 16. 21:15
 18/50 anonim ***** válasza:
8%
Igen, szerintem csak a 4-esre lehet rá fogni, hogy ádlozathibáztató. Minden más a kérdésre válaszolt, lehetőségeket felsorolva.
2022. jún. 16. 21:18
 19/50 anonim ***** válasza:
67%

Mi az, hogy "megmaradhatott volna nőnek", az ilyen barmok olvassák meg felfogják miket írnak??

Shakirát is megcsalták, nem kell ahhoz kócos, mackó nadrágos asszonynak lenni.

Mekkora parasztok vannak.

2022. jún. 16. 21:18
 20/50 anonim ***** válasza:
34%

12-es is egy szép példány.

Mint az állatkertben a csimpánzok.

Gondolom akik ilyet írnak, mind jövőbelátó, csakhogy fordulhat még a kocka, a kérdező se gondolta egy éve még, hogy ez lesz. De a karma majd elvégzi a dolgát.

2022. jún. 16. 21:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!