Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen fiú nevet adnátok a...

Milyen fiú nevet adnátok a kisbabátoknak ami nem régimódi, de nem is a mostani divat?

Figyelt kérdés

Lassan szülök, de még nem találtunk olyan nevet ami tetszene.

Nem tetszenek a régi nevek, se a mostaniak. Az ismerőseim gyerekei között is annyi Zalán, Noel, Dominik, Máté, Bence, Benett meg ezekhez hasonló van.

Hiába néztem listákat egyik se fogott meg igazán. :( Persze lány névből rengeteg van ami tetszik.:/

2022. jún. 12. 11:30
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Örök klasszikus nevek számomra:

Gergely

Dávid

Ádám

Benedek

Dániel

Barnabás

Péter

Gábor

Márton

Tamás

Ezeknél a neveknél sose tudni, hogy hány éves a viselője. Míg egy Miron és Nátánnál rögtön 10 év alattira asszociál az ember. A János, Sándor és Józsefnél pedig 60+ személyre.

2022. jún. 12. 22:48
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

13-as:

Azta, én most várom a Csongoromat, és ugyanezek a nevek tetszenek. Meg is néztem, hogy nem én írtam-e a választ. :D

2022. jún. 13. 05:15
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Az én kisfiam Szabolcs :)

Nem régies, de nincs is túl sok belőle, és a becézése (Szabi) is tök jó.

2022. jún. 13. 09:09
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Levente
2022. jún. 13. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!