Milyen fiú nevet adnátok a kisbabátoknak ami nem régimódi, de nem is a mostani divat?
Lassan szülök, de még nem találtunk olyan nevet ami tetszene.
Nem tetszenek a régi nevek, se a mostaniak. Az ismerőseim gyerekei között is annyi Zalán, Noel, Dominik, Máté, Bence, Benett meg ezekhez hasonló van.
Hiába néztem listákat egyik se fogott meg igazán. :( Persze lány névből rengeteg van ami tetszik.:/
András, Ábel, Csanád, Dániel, Leó, Roland, Simon…
én meg pont úgy voltam vele, hogy fiú névből akármennyit tudtam volna választani, erre lányunk lett 😅
Emil
Antal
Lóránt, Lóránd
János
Márton
Bálint
Mór
András
Albert
Alfréd
Mihály
Bendegúz (Bende, Bendus, Bendi)
Barnabás (Barnus, Barni)
Simon (becézni sem kell olyan szép) - nekem ez nagy kedvenc volt, de a férjemnek nem tetszett :D
Azért lásd be, hogy hülyeséget írtál és hülyeséget kérsz. Ne legyen régies, de ne is legyen divatos. Hát egy név vagy ki van menve a divatból, vagy divatos, vagy majd az lesz. Nem ez alapján kellene válogatni. Az meg ciki hogy egy sem fogott meg a több ezer választható névből. MTA adható férfi nevek listáját keresd. Addig pörgesd a neveket egyesével a fejedben, akár vezetéknévvel együtt, míg egy meg nem ragad egy-kettő De eleve ott van apuka is, talán neki tetszik is valami.
Nekem tetszik most a Benedek, Marcell, Szabolcs például. Ezek közül fogok választani ha fiam lesz. Esetleg tényleg magyaros nevek. Hunor, Zétény, Nimród stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!