Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szoktatok ilyeneket álmodni?

Szoktatok ilyeneket álmodni?

Figyelt kérdés

Nem először álmodok azzal, hogy a gyerek alvásidejében elmegyek valahova úgy, hogy senki más nincs otthon. Múltkor azt álmodtam, hogy repülőre szálltam, utána jutott eszembe, hogy a gyerek otthon alszik és biztos mindjárt felkel, és most mi lesz :D

2.5 éves a lányom egyébként. Ma azt álmodtam, hogy csak ide az állomásra ugrottam ki kocsival kb 10 perc odavissza, és mindig történt valami, amiért egyre hosszabb lett a kiruccanás és már azon aggódtam mit csinálhat.

Ti egyébként mernétek ilyen tíz percekre egyedül hagyni, miközben alszik?

Az udvarra ki szoktam menni, egyszer volt az, hogy mindketten a férjemmel kint voltunk, és akkor kelt fel, és szegény annyira megijedt, egyszer csak megjelent az üvöltő feje az erkélyajtóban, hogy hol vagyunk :D (előtte egy perccel jöttem ki, gondolom arra kelt fel) nyilván gyerekfüggő is, az én lányom addig semmit nem csinál, amíg nem lát meg valamelyikőnket. Amikor vécén voltam, inkább visszament az ágyba pityeregni 🥺 (onnan tudom, hogy előtte kijött, hogy résnyire volt az ajtó nyitva)

2022. jún. 12. 07:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Ha nem kérdezed, már elfelejtettem volna (6 éves a fiam), de szoktam régen.

Volt vmi random álom, aztán álmomban egyszer csak eszembe jutott, hogy hol van ezalatt a fiam, egyedül hagytam, mi lesz vele, stb.

2022. jún. 12. 07:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Ilyet nem, de amíg kicsik voltak, sokszor riogattam magam azzal, hogy nehogy otthon felejtsem őket.
2022. jún. 12. 13:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha kimegyek a házból viszem magammal a bébiőrt, mert ha ébred kiabál. Igy mindig nyugodt vagyok. Ilyet még nem álmodtam.
2022. jún. 12. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!