Erkéllyel rendelkezők! Ti is szoktatok ilyeneket álmodni?
Figyelt kérdés
Gyakran álmodom azt, hogy az erkélyről csak úgy tudok lejutni, ha kiugrom az emeletről.Általában azért, mert nincs ajtó, ablak a lakás felé.Ez borzasztó, mert amúgy is eléggé tériszonyos vagyok.De előfordul olyan is álmomban, hogy lejt ős az erkély és csúszik, vagy nincs korlátja, vagy nagyon keskeny és én ott fekszem a legszélén és majdnem leesek.
Már kezdek ezek miatt az álmok miatt fóbiásan tekinteni az erkélyre a valóságban is.De miért lehetnek ezek az álmok és mit tehetnék ellene?
2014. máj. 20. 19:26
1/1 anonim válasza:
Én is szoktam olyat álmodni, hogy az erkély elkezd az egyik irányba elhajolni. Illetve lifttel szoktam lezuhanni.
Ebben nincs semmi ezotéria. A hirtelen vérnyomásesés okoz álmunkban zuhanásérzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!