Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Erkéllyel rendelkezők! Ti is...

Erkéllyel rendelkezők! Ti is szoktatok ilyeneket álmodni?

Figyelt kérdés

Gyakran álmodom azt, hogy az erkélyről csak úgy tudok lejutni, ha kiugrom az emeletről.Általában azért, mert nincs ajtó, ablak a lakás felé.Ez borzasztó, mert amúgy is eléggé tériszonyos vagyok.De előfordul olyan is álmomban, hogy lejt ős az erkély és csúszik, vagy nincs korlátja, vagy nagyon keskeny és én ott fekszem a legszélén és majdnem leesek.

Már kezdek ezek miatt az álmok miatt fóbiásan tekinteni az erkélyre a valóságban is.De miért lehetnek ezek az álmok és mit tehetnék ellene?

2014. máj. 20. 19:26
 1/1 anonim ***** válasza:

Én is szoktam olyat álmodni, hogy az erkély elkezd az egyik irányba elhajolni. Illetve lifttel szoktam lezuhanni.

Ebben nincs semmi ezotéria. A hirtelen vérnyomásesés okoz álmunkban zuhanásérzetet.

2014. máj. 20. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!