Mit jelent talált pénzzel álmodni?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy egyik táskámat el akartam tenni a helyére, előtte átnéztem nincs-e benne valami olyasmi, amit ki kell venni belőle. És ahogy belenéztem, 10ezreseket találtam benne, kb 8 darabot. Mit jelenthet ez? Kiadásom lesz, vagy épp ellenkezőleg, pénz áll a házhoz? Vagy valami egészen mást? Köszönöm.2014. máj. 15. 16:46
1/2 anonim válasza:
( nem saját, neten kerestem utána... )
Pénzről vagy pénznyereségről álmodni a siker és a vagyonosodás elérhetőségét jelzi. Az álomban látott pénz bizalmat, önértékelést, sikert vagy egyéb értékeket jelezhet. Az álmodó nagyon bízik magában. Más értelmezésben a pénz a szívre és a szeretetre is utalhat. Gyakran az erő és a szexualitás jelképe. Különösen a talált pénz jelzi a szeretet- vagy hatalomvágyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!