Mit jelent kígyóval álmodni?
Figyelt kérdés
arra emlékszem hogy a hátamon feküdtem és közeledett felém egy kígyó (nem volt nagy darab de mérges kígyó lehetett mert mindenki azt kiabálta felém hogy meneküljek de alig bírtam mozdulni) és amikor már nagyon közel volt becsuktam a szemem és elfordultam a kígyó pedig elment mellettem2014. ápr. 18. 15:19
1/9 aculluca válasza:
minden álomba bele lehet magyarázni akármit, szerintem annyit jelent hogy kígyóval álmodtál, oszt viszlát.
3/9 anonim válasza:
Valakiről rosszat gondolsz, aki tulajdonképpen ártalmatlan.
5/9 anonim válasza:
milyen szemszögből ? lehet hogy Harry Potter leszel ... :)
7/9 A kérdező kommentje:
fiú
2014. ápr. 19. 13:48
8/9 anonim válasza:
Egy oldal szerint, ha férfi vagy és a kígyó félelmet keltett akkor valamit elutasítottál és még mindig küzdesz.
9/9 A kérdező kommentje:
héjj :D még mindig küzdök :)
2014. ápr. 19. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!