Mit jelent pontosan kígyóval álmodni?
Múlt éjjel egy fekete kis termetű kígyóval álmodtam. Nem is a mérges kígyók közé tartozott, csak úgy ott volt, de óvakodtam tőle nagyon. Aztán egyik barátom eldobta és eltűnt a kígyó.
21 éves F.
Kígyó
1. Hatalom a természeti erõk felett. Ha betegség jelentkezik, legyõzi. 2. Az ösztönök ereje, fõleg a szexualitás jelentõségének megnövekedése. Fallosz szimbólum (férfi nemi szerv), ezért méretei az önértékeléshez és a vágyak intenzitásához kapcsolódnak. 3. Középkorú és idõsebb embereknél a változás, a sorsforduló jele. Vigyázni kell, nehogy a szexualitás átmeneti megoldását válassza. Jung. Férfi álmában mindig nõt jelent. Általában a tudatos attitûdök és az ösztönök közötti konfliktus. Babiloni álmoskönyv. Ha folyóhoz megy, és ott kígyót lát, fia születik. (Csak asszonyoknak jó elõjel.) Demotikus álmoskönyv. Ha egy nõ álmában kígyóval hál, férje kemény lesz vele és megbetegszik. Talmud. Kígyót lát: jövedelem. Ha a kígyó meg is marja: nagy jövedelem. Ha agyonüti: elveszti jövedelmét. Astrampsychos. Ellenségek okozta kár. Cayce. 1. A bölcsesség. 2. A kísértés. Indiai hagyomány. A mozgó kígyó a kundalinit, a bennünk lakozó energia ébredését szimbolizálja.
Semmit nem jelent, mert az álomban megjelenő dolgoknak nincsen általános érvényű jelentése.
Azt jelenti, amivel Te felruháztad. Tehát, ahogy viszonyulsz a kígyókhoz, amilyen érzéseket, emlékeket keltett benned. Többet nem jelent
Én is kígyóval álmodtam egyszer rákerestem mindenütt és nem tudtam meg semmit csak vagy 800 féle jelentését és semelyik se egyezett szinte az eredeti jelentésével de sztem ez a leghihetőbb bár annyira nem vagyok biztos benne :D
- Csábítás, amelynek szívesen engedsz, ha nem éppen Te vagy a csábító. Kígyó, ha rémületet, iszonyt ébreszt, - nők álmában: nem kívánt szex, rossz partnerkapcsolat. Férfiak álmában: elutasított vágyak, küzdelem, amelyet önmagaddal folytatsz. Kígyó, ha kedvesnek, szépnek látod, nem félsz tőle - nőknél: tényleg egyenértékű a férfiakkal és ezt nem szólamokkal, munkahelyi hangoskodással bizonyítod. Férfiak álmában: jó önismeret, kiváló feladatmegoldó képesség. Kígyó, ha az ágyadban találod: olyan érzelem, vágy, amit nem érzel a sajátodénak. Kígyó, ha megmar: - nőknél szerelmi csalódás, elhagytak, pedig Te - úgy hiszed - mindent megtettél. Férfiak: álmában: titkos, kínzó vonzalom. Kígyót ütni: megölni: nőknél: agresszivitás, utálod a férfiakat, úgy gondolod, kihasználnak; szexualitást eszköznek tekinted, amellyel célt lehet érni. Férfiaknál: bűntudat, szorongás. Kígyó, ha rádtekeredik és nem szabadulsz tőle: gyötrelmes szerelem. Kígyó, ha hozzád ér és hidegsége, érintése kellemes érzést kelt: anyagi előnyökért létesített kapcsolat hogy finom legyek.
Tavaly kígyóval álmodtam, folyamatosan, terhes voltam, így már sokkolt, hogy minden éjjel valamilyen variációval álmodok.
Megnéztem mit jelent. Árulás, valaki elárul, alattomos, ártani akar.
Valami ilyesmit olvastam róla, pontosan nem emlékszem, aztán már odegwsitwtt. Mondom ki a fene árulna el... Nem is tartom a kapcsolatot senkivel. 😃
Erre pár hónappal később kiderül, hogy a férjem egy 19 éves dagadt csaj után fut, úgy hog terhes vagyok.
Szóval az a szaros árult el. 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!