Mit jelent oroszlánnal álmodni, ráadásul ilyeneket?
Az álom úgy kezdődött hogy a barátaimmal voltam az erdőben, mikor jött egy nagy nőstény oroszlán és megtámadott, de csak engem. És szétmarcangolta a lábaimat, fájdalmat nem éreztem de a látvány szörnyű volt. A barátok bekötözték és hazahoztak. Majd a következő kép hogy meggyógyultak a lábaim, és benyitok a szobámba. Hát ott volt az oroszlán ...és ahogy nyitottam az ajtót nekiugrott és támadott újra. Az álom szerint napok telltek el, amikor egyszer csak összegyűjtöttem a bátorságom, és benyitottam a szobába újra. Az oroszlán nekem ugrott de én megfogtam két kézzel a nyakát, és elkezdtem megfojtani, valami hatalmas erő volt bennem. Miközben fojtogattam átváltozott a kezemben kiscicáva, de én akkor sem kegyelmeztem neki, és megöltem. :(
Lány vagyok amúgy.
talán van vki aki "bánt téged", megsért, beszólogat(oroszlán). Te nem szálltál eddig szembe vele- féltél tőle. De egyszer lesz elég bátorságod, erőd és "visszaütsz"(fojtogatod). Ekkor rájössz, hogy korábban annak aki bántott túl nagy volt a pofája. És valójában "csak egy kiscica". Amikor erre rájössz, téged nem érdekel(hisz korábban ő bántott) és tovább fojtatod a szembeszállást.
Nekem ez jött le belőle :D Fogalmam sincs hogy jó-e a megállapításom :D CSak próbálkoztam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!