Ilyeneket szoktam álmodni, mit jelenthetnek?
Ami állandó, az a repülés, vagy legalábbis a földfelszín vfeletti haladás a telej érintése nélkül. Pontosabban a lábaim felemelem, előre dőlök, és akkor haladok előre.
De van hogy a testem mozgásától teljesen függetlenül,a arattal irányítom a dolgot, olyankor magasra is tudok menni.
De olyankor elő fordul, hogy ki érek a földről, és nem tudok vissza menni.
Egy távolabbi bolygóra érek, ami messze van a naptól és hideg is van.
A sötétet azt nem bírom, mert akkor vagy felébredek, vagy át kerülök egy másik álomtörténetbe.
Vannak erőim, mint akarattal mozgatni a dolgokat, néha sérthetetlennek lenni, állati erősnek lenni, pl autókat kézzel dobálni.
Általában van 1 csaj, akibe bele vagyok szeretve, nem tudom miért és ha el jutunk a szexig, tuti az olyan, mint ha ki lenne hagyva, ás már csak az utána levő dolgok jönnek.
Vannak különböző szörnyek, és visszatérőek is.
Azt észre vettem, hogy ugyanaz a kb 20 helyszín ismétlődik.
És nem tudom mennyire számít, de egyszer megjósoltam a jövőt is. Nem egy nagy dolgot, de akkor is.
1. Ha hiszel magadban, könnyen elérheted a céljaid, de sajnos félsz a kimenetelétől, így általában bele sem vágsz.
2. A csajjal sosem lesz semmi köztetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!