Normális hogy van mindenre időm baba mellett vagy ez "ritkának" számít?
tudok főzni mosni takarítani,
3 macskát gondozni, fürdeni , edzeni, miközben egyedül vagyok otthon a babával
13-as vàlaszoló ugye te vagy az a "mindenre van időm anyuka" akinél kvàzi törvénybe van foglalva, hogy minden àldott délelőtt le se tojja a gyerekeit mert foznimosnktakaritani kell MINDEN delelott majd a gyerek alszik majd utàna meltoztatsz vele estig foglalkozni 😃 Hàt igen, igy màsnak is lenne ideje mindenre is, mikor a gyerek ezredik a sorban
És igen, még a gyk-n lustàzni másokat nonstop is fontosabb mint a gyerekeid, ahogy làtom. Alibianyu.
"te vagy az a "mindenre van időm anyuka" akinél kvàzi törvénybe van foglalva, hogy minden àldott délelőtt le se tojja a gyerekeit mert foznimosnktakaritani kell MINDEN delelott majd a gyerek alszik majd utàna meltoztatsz vele estig foglalkozni"
Miért kellene mosni-főzni-takarítani minden áldott reggel? Na, aki így csinálja, annak nem csoda, hogy nincs ideje semmire, de azért, mert rosszul szerveztek, még nem az a hibás, aki nem :D
Kezdjük ott, hogy csak 2-3 naponta főzök, nagyobb adagokat, amikből megy a fagyasztóba is néha, és amihez csak hozzá kell tenni egy kis friss salátát, köretet. Ma pl. pont főzös napom volt, brokkolikrémlevest, gyrost és fasírtot csináltam, ez kb. 1,5 óra volt úgy, hogy közben(!!!!) játszottam, beszélgettem a gyerekkel a konyhában, tudniillik, így is lehet.
Reggel meg beraktam egy mosást, amikor a férjem még itthon volt, az teregetéssel együtt pár perc volt. Most pl. alszik a gyerek, gyorsan bepakoltam a mosogatógépbe, rendberaktam a pultot. Ha felkel, majd felporszívózok.
Ennyi, reggel 7 óta fent van a kicsi, talán csak nem lett lelkisérült attól, hogy egyedül kellett játszania, míg teregettem :D
Most legközelebb majd szombat délután vagy vasárnap főzök. Holnapra egy kis portörlést és cipősúrolást tervezek, meg kipakolni a mosogatógépet, és míg alszik a gyerek, felmosok majd.
Holnapután meg mondjuk megcsinálom a fürdőt. Ja, a kertet reggel szoktam csinálni, mert én 6-kor kelek, a kicsi a férjemmel 7-fél 8 között, addig van napi 1 órám a veteményesre és a kertre, ami a hobbim :D
Hát ilyen egyszerű, nem kell minden sz*rt összevásárolni, meg felhalmozni, hogy utána folyton a rendet kelljen rakni és akkor nincs gond. Nem is értem, ki az, aki egész délelőtt mos-főz-takarít, minden áldott nap? :D
Két lányom mellett mindent csináltam. Körmöshöz jártam, edzeni, szoliba stb mindig tip top voltam. Aztán tavaly megszületett a fiam. Tőle tényleg hajat mosni sem tudok. Most 1 éves és már attól üvölt torkaszakadtából, ha csak felállok mellőle. Kegyetlen.
Szóval mindegyik normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!