Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális az, hogy a 23. ik...

Normális az, hogy a 23. ik héten, nem érzem hogy mozog a baba, de hullámzik a hasam? Ez mellett persze érzek mozgásokat is.

Figyelt kérdés
Tegnap nem nagyon mocorgott, ezért aztán nagyobb figyelmet szenteltem neki, hanyatt feküdtem, és néztem a hasam. És arra lettem figyelmes, hogy látom hogy hullámzik, de nem érzem. Emellett vannak kissebb nagyobb mocorgások amiket érzek, de van hogy nem,pedig látom. Mennyire normális ez? Azt hittem keveset mozgott tegnap, közben meg csak lehet nem éreztem. Azóta figyelgetem, és ma is előfordult.

2020. máj. 7. 12:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Normális, még pici. Majd ahogy növekszik egyre jobban fogod látni a pontos mozgást is
2020. máj. 7. 12:51
 2/6 A kérdező kommentje:
Szoktam látni a rugást is, csak feltűnt, hogy látom és nem érzem minig :)
2020. máj. 7. 12:56
 3/6 A kérdező kommentje:
Mindig*
2020. máj. 7. 12:56
 4/6 anonim ***** válasza:
97%
Megnyugtatásképp én 39 hetes vagyok és egy csomószor nem érzem, csak látom a mozgást. Tiszta alien a hasam de ha nem épp azt nézném, észre se venném. Persze nem mindig.
2020. máj. 7. 15:43
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen, kicsit megnyugodtam,hogy nem vagyok egyedül, köszi:D sok egészséget nektek!
2020. máj. 7. 17:09
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
krédező nagyon normális,ha hasadat látod,de nem érzed.fogod még érezni ha sokat nől a baba
2020. máj. 8. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!