Normális hogy van mindenre időm baba mellett vagy ez "ritkának" számít?
tudok főzni mosni takarítani,
3 macskát gondozni, fürdeni , edzeni, miközben egyedül vagyok otthon a babával
Normalis.
Ahogy az is, ha eppen nincs idod semmire se, mert nem minden baba egyforma.
Szerencses vagy, de nem vagy egyedul. A baratnom is pont igy jart, ujszulott koratol alszik este 7 tol reggel 7 ig a szoptatott babaja, majd napkozben is sokat.
Az enyem anno bezzeg szuletesetol kezdve napi 3* 20 percet aludt a tobbiben tartogatni kellett
Bár kamu kérdés lenne, mert ettől most még inkább pocsékul érzem magam 😄
Sajnos nekem ritka, hogy könnyen megy. Tegnap egy adag ruhát pl. negyedik nekifutásra sikerült kiteregetnem.
Nekem különböző időszakok voltak.
Hatom hónapos koráig minden szuper volt, evett aludt, aztán volt egy hónap “vitetős” időszak, egész nap a hordozást igényelte, utána megont jobb lett kicsit.
Fogzás, az megont borította, ott megint több hordozást igényelt.
Nem. Nekem is volt időm sok mindenre, mostam-főztem-takarítottam, veteményesem is van, néha dolgoztam is mellette :D
Pedig nekem sem olyan babám volt, aki egész nap evett/aludt, sőt éjszaka is felkelt, egyszerűen nem a telefonomon lógva csesztem el az időmet, mint az anyukák többsége.
Egyébként, nem akarok itt szuperanyukázni, nyilván egy baba mellett minden nehezebb, több idő, van, hogy egy nap totál elúszik sírással és fáradtsággal. De azt, hogy valaki mindig sír, mert semmit nem tud megcsinálni, kifogásnak tartom.
Szimplán van olyan embertípus, aki lusta, és ez gyerek mellett legalább már tudja is fogni valamire.
Kedves 7-es, vannak barátnőim, én tudom velük tartani a kapcsolatot, nem úgy, mint akinek semmi ideje nincs állítólag, még hajat mosni sem, akkor annak hogy lesz ideje a barátságokat ápolni gyerek mellett? :D
Mellesleg - ha már nem megy az értő olvasás -, nem írtam, hogy bűn leülni, sőt, mint megjegyeztem, mindenkinek vannak elúszós napjai. De ettől még tény, hogy sokan csak k*rvára lusták, és szülés után legalább van mire fogni a dolgot :D
Ugye, például gyakorizás helyett is lehetne csinálni a dolgotokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!