Normális hogy van mindenre időm baba mellett vagy ez "ritkának" számít?
tudok főzni mosni takarítani,
3 macskát gondozni, fürdeni , edzeni, miközben egyedül vagyok otthon a babával
"Imádom mikor a gyakorizással jönnek a gyakorin :D nyuszika te ugyanitt vagy."
Igen, mert nekem általában van időm mindenre, amire akarom, és így a gyakorizás is belefér :D Amire én céloztam, az a szitu, mikor valaki a gyakorin sír, hogy semmire nincs ideje, de akkor is éppen a telefont nyomja ahelyett, hogy a dolgaival haladna.
De látom, csak nem megy az a fránya szövegértelmezés. Meg azt is, hogy nagyon találva érzed most magad, azért támadsz ennyire :D
15,engem nevezel rosszindulatúnak, miközben itt fröcsögsz, hogy megutálnak majd a barátaim és hasonlók, ne már, olvasd magad vissza :D Nem véletlen kérdezte meg után valaki, hogy ugye te nem vagy anya, feltételezem ő is erre gondolt.
Ezt az ítélkezős szöveget meg hagyjuk már, azért, mert vállalom, hogy véleményem szerint sok anyuka alapból is lusta, és legalább van mire fogni ezt a dolgot, még nem ítélkezem. Csak leírom, amit látok. Megjegyzem, ha ahhoz van kedvem, akár ítélkezhetek is, megvan a jogom saját véleményt alkotni és letojni a tiedet, aki sokadik kommentben jössz egy olyan dologgal, amit nem is mondtam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!