Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Normális hogy van mindenre...

Normális hogy van mindenre időm baba mellett vagy ez "ritkának" számít?

Figyelt kérdés

tudok főzni mosni takarítani,

3 macskát gondozni, fürdeni , edzeni, miközben egyedül vagyok otthon a babával

2022. jún. 8. 13:15
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%
10, te ugye nem vagy édesanya?
2022. jún. 8. 14:42
 12/26 anonim ***** válasza:
84%
11. Miért ne lennék?
2022. jún. 8. 14:45
 13/26 anonim ***** válasza:
30%

"Imádom mikor a gyakorizással jönnek a gyakorin :D nyuszika te ugyanitt vagy."

Igen, mert nekem általában van időm mindenre, amire akarom, és így a gyakorizás is belefér :D Amire én céloztam, az a szitu, mikor valaki a gyakorin sír, hogy semmire nincs ideje, de akkor is éppen a telefont nyomja ahelyett, hogy a dolgaival haladna.

De látom, csak nem megy az a fránya szövegértelmezés. Meg azt is, hogy nagyon találva érzed most magad, azért támadsz ennyire :D

2022. jún. 8. 14:56
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
6 hónaposa lányom, most kezdődik az, hogy kevésbé van el egyedül, igényli, hogy játszak vele, nem elég, ha csak a közelében vagyok, és pl főzök.
2022. jún. 8. 15:59
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
13. Mondd már el mégegyszer a szövegértelmezős beszólásod, elsőre is akkorát ütött! Én pl. Szoptatás közben gyakoriztam. Vagy akkor szerinted a falat kéne nézni? Amúgy nem találtál be, pedig látom milyen jól esne a rosszindulatú lelkednek. Nekem nagyon egyszerű baba jutott és még segítségem is van. De együttérzek minden anyával, aki nem ilyen szerencsés és sosem fogom szó nélkül hagyni, ha jön egy ilyen hólyag mint te és elkezd lustázni. Attól nem leszel jobb anya, ha másokat lehúzol és ítélkezel, sőt, ha ezt a stílust adod tovább a gyerekeidnek, hamar barátok nélkül találják magukat.
2022. jún. 8. 16:09
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Normàlis, aki nem tudja ezeket megoldani az is.
2022. jún. 8. 16:42
 17/26 anonim ***** válasza:
0%

15,engem nevezel rosszindulatúnak, miközben itt fröcsögsz, hogy megutálnak majd a barátaim és hasonlók, ne már, olvasd magad vissza :D Nem véletlen kérdezte meg után valaki, hogy ugye te nem vagy anya, feltételezem ő is erre gondolt.

Ezt az ítélkezős szöveget meg hagyjuk már, azért, mert vállalom, hogy véleményem szerint sok anyuka alapból is lusta, és legalább van mire fogni ezt a dolgot, még nem ítélkezem. Csak leírom, amit látok. Megjegyzem, ha ahhoz van kedvem, akár ítélkezhetek is, megvan a jogom saját véleményt alkotni és letojni a tiedet, aki sokadik kommentben jössz egy olyan dologgal, amit nem is mondtam :D

2022. jún. 8. 16:55
 18/26 anonim ***** válasza:
92%
Nekem is mindenre volt időm,de ha másnak nincs,annak is nagyon sok oka lehet, akár rajta kívül álló ok is. Nincs két egyforma gyerek, élet, sors.
2022. jún. 8. 17:05
 19/26 anonim ***** válasza:
85%
17. Jól van, örülj magadnak kis pöffeteg! Vergődj tovább abban a tudatban, hogy te milyen király anyuka vagy, más meg lusta. És ha már így felhoztad, gondolom a te logikád mentén betalált, hogy nincsenek barátaid, ugye? Kicsit kevesebb gonoszság és lesznek hidd el! :)
2022. jún. 8. 17:40
 20/26 anonim ***** válasza:
19%
Ez a 19-es ugyanaz a 4 pipás, aki mindenkinek beszól alpári stílusban, utána neki áll feljebb? Szerintem igen, páran már elküldték a francba 😅
2022. jún. 8. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!