Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák szorongással! Hogyan...

Anyukák szorongással! Hogyan látjátok el a mindennapi feladatokat?

Figyelt kérdés
Nem a ház körüli, vagy a gondozási feladatokra gondolok, hanem olyanokra, mint pl időpont kérés telefonon vagy orvoshoz vinni a gyereket. Hogy bírjátok?
2022. jún. 7. 12:59
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Én a gyereknek bármit elintezek, mert ő nem tudja, de pl 3 évig húztam a saját rakszűrésemet aztán ott gyorsan kértem teljes onkológiai szűrést. Kaptam 5 beutalót. Mire eljutottam lelkileg oda, hogy a rákszűrés után kérjek az 5 vizsgálatra időpontot, bőven lejárt a 3 hónap és semmi nem valósult meg.

A férjem nem érti, csak veszekedett, hogy a csaladban is volt és van rákos, miért nem tudtam végigcsinálni. Tudom, hogy kéne, de ez az egész egy őrület, nehéz megmagyarazni.

2022. jún. 7. 22:46
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Megnyugtató, hogy nem vagyok egyedül. Körülöttem csak magabiztos,laza embereket látok, akiknek meg sem kottyannak ezek a helyzetek.10-es voltam. Bocsi az off-ért.
2022. jún. 7. 22:56
 13/24 A kérdező kommentje:

Nagyon átérzem :( Én a múltkor majdnem visszafordultam a váróból, már az ájulás kerülgetett.

2022. jún. 7. 23:01
 14/24 A kérdező kommentje:
...annyira szorongtam
2022. jún. 7. 23:01
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Ja de pl csináltam olyat h felcsereltem a napot és az órát a gyerek egyik vizsgálatánál, mire leírtam, annyira para volt rajtam. Dupla szívás, mert hosszú órákig tartott mire bejutottunk, beszélni kellett hogy miért nem hivnak be, kezelni a türelmetlen gyereket, ideges a férj és senki nem veszi jó néven ha eléjük mész be, uh azóta erre nagyon nagyon figyelek és 2x visszakérdezem, telefonon lefotózom stb. De így is van hogy aznap sehol sem találom a pontos dátumot, szerencse h azért emlékszem rá.

De ilyenre is figyeljetek!

2022. jún. 7. 23:07
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Jársz pszichológushoz? Nekem még nincs gyerekem, de nekem is GAD-om van, nekem sokat segített a terápia.
2022. jún. 8. 10:20
 17/24 A kérdező kommentje:

Igen, még pszichiáterhez is. Frontinnal tömtek, az egyáltalán nem hatott, erősebbet pedig nem voltam hajlandó elfogadni.

Akkor elmentem a Nap-körhöz, most oda járok terápiára.

2022. jún. 8. 11:04
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Én is szorongok. De csak a telefonálástól. Gyűlölöm. Ezerszer inkább írok. Inkább kikeresek egy email címet és arra írok ha szeretnék valamit. A nagyobb lányaim sulijával kapcsolatban is, inkább írok a tanároknak. Párom ki van tőlem készülve, mert nem érti, hogy nekem trauma, hogy hirtelen nem tudok mit mondani, nem látom a vonal másik végén a fejeket, milyen arcot vág stb, félek, hogy lecsesznek valami miatt vagy bunkóskodnak. Egész életemben így volt, sőt gyerekkoromban még rosszabb, de sajnos az oviban és iskolában is tettek róla, hogy szorongjak. Egy boltba sem mertem bemenni egyedül, mert féltem, hogy valami rosszat csinálok vagy csak nem vagyok szimpatikus és bunkók lesznek velem, én meg a stressz hatására rosszul leszek.

Kezeltek engem is Seroprammal meg minden kutyafülével, semmit nem segített. A gyerekek megedzettek annyira, hogy a mindennapi életben elboldogulok már simán, viszont a telefonálás örök mumus marad, van hogy napokig készülök rá.

2022. jún. 8. 12:30
 19/24 A kérdező kommentje:

Mintha én írtam volna ezt :(

Egyszer egy telefonhívást 3 hónapig halogattam (orvos, magamnak). Mikor már nem halogathattam tovább, már reggel remegtem, és mikor tárcsáztam, majd' szívrohamot kaptam. Kegyetlen.

2022. jún. 8. 12:37
 20/24 anonim ***** válasza:
Kicsit off: Hogyan vészeltétek át a magát terhességet és a szülést ilyen mértékű szorongással? 10-es voltam megint.
2022. jún. 9. 08:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!