Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák szorongással! Hogyan...

Anyukák szorongással! Hogyan látjátok el a mindennapi feladatokat?

Figyelt kérdés
Nem a ház körüli, vagy a gondozási feladatokra gondolok, hanem olyanokra, mint pl időpont kérés telefonon vagy orvoshoz vinni a gyereket. Hogy bírjátok?
2022. jún. 7. 12:59
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
53%

Orvosban nincs szorongás kifogás, az fontos.

De pl rágja a fülem egy szülinapi zsúrral, hát ettől teljesen kivagyok

2022. jún. 7. 13:03
 2/24 anonim ***** válasza:
49%

Mármint, min szorongsz?

Ha végigvittél egy terhességet, minden vizsgálattal együtt, akkor a gyerekdokit felhívni kb. semmi.

2022. jún. 7. 13:55
 3/24 anonim ***** válasza:
90%

GADom van, hiteles a válaszom, 1 es vagyok.

Attól még hogy rá kell magam szánni, az orvosi dolgokat elvégzem minél előbb.

Rokonokkal, más gyerekek szüleivel tartani a kapcsolatot már nem megy

2022. jún. 7. 13:57
 4/24 A kérdező kommentje:

#1 Ugyanebben a cipőben járok.

Holnap kell kórházba vinnem vizsgálatra, ma kértem időpontot, szerencsére már holnapra kaptunk.

Már most ver a víz. Kórházba még nem kellett mennünk.

2022. jún. 7. 14:05
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Azért majd lesz kicsivel jobb is, mikor már rutinná válik,mert muszáj.De én is ideges vagyok a mai napig, pedig az enyém már ovis.De pld beiratni, szülőire menni kész gyötrelem 😂
2022. jún. 7. 14:33
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen a rutin az nagy segítség. Nálunk volt betegség is, kontroll hegyek, vérvétel. Nem várom az éves kontrollt, előre szorongok de lezavarjuk szépen
2022. jún. 7. 14:36
 7/24 anonim ***** válasza:
0%

De mitől szorong, aki szorong?

Én is kellően introvertáltnak tartom magam... de nincs bajom ilyenekkel, hogy telefonálni kell, vagy időpontra orvoshoz, védőnőhöz, stb menni. Nem kötekedésből kérdezem, csak hogy megértsem.

2022. jún. 7. 21:27
 8/24 A kérdező kommentje:

Úgysem fogod megérteni. Ez egy mentális betegség.

2022. jún. 7. 21:43
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
A szorongás az olyan mintha minden nap életed államvizsgája miatt paráznál de vagy nincs okod rá vagy mások által pitiáner dolog miatt félnél.
2022. jún. 7. 22:25
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még nincs gyerekem, de előre kiráz a hideg a védőnői családlátogatástól, a játszótéri bájolgástól, és a szülői értekezletektől is. Akik hasonló cipőben jártak, mesélhetnének :) Én is félek időpontot kérni. De pl.ha nekem valaki azt mondja, ‘csak csörögj oda,kérdezd meg’, akkor is összeszorul a gyomrom.
2022. jún. 7. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!