Kb hány éves korukra fejezik be a mindennapi reggeli kinlódást iskola előtt?
Én elég fegyelmezett voltam, de az öcsém középsuli végéig így tolta. Talán később is, azt nem tudom, akkor már nem otthon laktam.
Szóval kitartás.
Haha, a mai napig hisztizni tudnék azon, hogy fel kell kelni 😂
Két gyerek után
Én 32 vagyok, de a mai napig botrányos hisztit tudok produkálni azon, hogy fel kell kelni. 😅
Aki bagoly típus, annak a korán kelés egy szenvedés marad örökre, és nem szokja meg soha. Már vagy 10 éve dolgozok és kelek 6:30kor, de fizikailag képtelen vagyok megszokni.
harmadikos a fiam. 5ből 3x tuti hogy kiabálással végződik a reggeli "rutin". Amikor én már cipőben, kabátban állok, de ő még egy p*csben azon lamentál, hogy kell-e kakálni vagy sem...
Egyébiránt ha lenne bárki, aki noszogat, és megcsinálná helyettem a dolgokat, akkor még én is simán elkínlódnám az időt munkába indulás előtt még egy kis tévézéssel, olvasással stb...
Nálunk ez oviban volt ez a hiszti, iskolában egy kicsit a kicsi próbálkozott.
Èn egyszerüen mondtam neki, hogy ok ne menjen iskolába, de ö hívja fel a tanítóját és mondja el, hogy nem megy mert nincsen kedve.
Gondolom angliában laktok, bizonyára van reggel is napközi biztosítva a gyerekeknek, vidd oda öket, így nem kell 2,5 órát otthon lenniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!