Milyen esetben indokolt megütni egy gyereket?
A konnektorba nyúlást nem pofonnal kell megakadalyozni, hanem le kell dugaszolni a konnektorokat, es ha bele akar nyúlni, raszólni, ahányszor kell. Érdekes, az én másfél éves gyerekem pofon nélkül is megtanulta, hogy konnektorba nem nyúlhat, eszébe se jut már. Mindent meg lehet oldani pofozkodás nélkül a piciknél.
14 év fölött ha undorítóan szemtelen vagy valami kirívóan ronda dolgot csinál, cigizik, részegen jön haza, lop, ilyesmi, akkor kevernék le neki egyet.
Soha de soha de soha.
A konnektoros pékda meg nem a gyerekverés definicioja. Inkább elrántani a kezét mint megütni
Nem, a verésnek semmi értelme nincs.
Két eset van:
-A gyerek túl kicsi, hogy felfogja a veszélyt, és emiatt csinál veszélyes butaságot
Ez esetben a verést se fogja érteni, csak azt, hogy féljen tőled
-A gyerek intellektusra már megérti miért nem lehet a kötőtű a konnektorral közeli viszonyban. Ez esetben meg el kell magyarázni neki.
Ha részegen/drogosan jön haza.
Ha SOK pénzt lop.
Ha nem tiszteli szülőket.
Ha ...
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..
16
Akkor remélem szerinted az is indokolt, ha a gyerek üti meg a részeg apját. Az azért mégis csak gyakoribban részeg. Vagy akkor már nincs meg a tisztelet? Hát ezt benézted, azt ki is kell érdemelni.
Tehát: Amikor majd hazaállít a kamasz fiad, bedrogozva, összeszarva, és téged, meg a párodat is az anyátokba küld, akkor mit tesztek?
ÉN, simán pofán rúgnám, másnap meg vinném a toborzóirodába, és választhatna: sereg, vagy utca.
20
Feltételezem b*sztatok gyereket nevelni, ha ti kellen ilyen kis angyalok vagytok, s csak a gyerekkkel van baj, eltaláltam?
Magadra vess.
18 éves koráig meg köteles vagy eltartani, ha már megcsináltad. Az után meg nem gyerek, s nyugodt szívvel rád vághatja az ajtót, örökre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!