Mit tehetek én, mint rokon, egy gyerek érdekében?
Figyelt kérdés
Testvérem partnere, a szóban forgó kislány apja meghalt. Neki azóta új hapsija van, egy nàla jóval fiatalabb srác személyében. Tesóm sosem volt tipikus anyuka. Szerintem nem is szereti a gyerekét. Legalábbis sosem mutatta, vagy mondta ki. Ez az új pasas lelkileg terrorban tartja a gyereket. Legutóbb úgy fenyegette meg szóban, hogy “addig ütlek, amíg mozogsz”.
Tesómmal erről nem lehet beszélni. Nem látja a hapsi hibáit és destruktív hatását a kislány fejlődésére. Mintha homokba dugta volna a fejét.
Félek, hogy lelkileg még jobban sérül majd, mint eddig.
2022. jún. 7. 11:13
31/31 anonim válasza:
Az hát... Semmi építő jellegű hozzászólása nem volt, csak jött a konfabulációval, majd azzal, hogy maga a gyerek se mondaná el (fogalmam sincs, honnan szedi, én gyerekként simán elmondtam, mi van otthon), most meg pörög a nagynénin meg a kiemelést, mint valami szörnyűséget beállítani. Jó látni, hogy ide az értelmes hozzászólók jöttek, nem pedig a sok hülye "miközödhozzá", "törödjamagaddógával", "biztosagyerekmegérdemelte" típusú cserbenhagyó, áldozathibáztató gyerekgyűlölők jöttek ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!