Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akiket kiskorukba vertek...

Akiket kiskorukba vertek otthon a szülők azoknak milyen hatással lesz az a felnőttkorukra?

Figyelt kérdés
2022. jún. 5. 13:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
20%

“#5 Az ilyen idióta kommentelők kérlek kíméljenek.:)”

Te idiótázol le másokat, amikor még írni, ragozni sem tudsz rendesen ? Kíméllek is, ne aggódj.

2022. jún. 5. 16:04
 12/15 anonim ***** válasza:
71%

Van 2,5 meg egy 1,5-ös is.

Mindenütt ott vannak.

2022. jún. 5. 16:23
 13/15 anonim ***** válasza:
6%

Vannak akik lelki sérültek, depisek, öngyilkosok lesznek emiatt. Tényleg nagyon nem mindegy, miért és hogyan vertek kiskorodban.

Én is kaptam joparszor, és jókedvű, normalis felnőtt lettem.

2022. jún. 5. 17:45
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem értik meg az emberek, ha vernek nem az a legfőbb probléma hogy nem leszel jókedélyű meg depressziós leszel egész életedben, hanem sokkal árnyaltabb és sokkal kevésbé kézzelfogható eredménye, ha úgy tetszik problémád lesz, mint a fent felsoroltak.
2022. jún. 5. 23:31
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Verésnek nem hívnám. Nagyon következesen elfenekeltek (kiskamaszkoromig, utána ez megszűnt, szobafogság volt helyette), ha olyat tettem, amit nem szabadott volna. Mindig elmagyarázták előtte, hogy mit tettem, miért kapok büntetést és hogy a felnőtt emberek is kapnak büntetést, ha rosszak, csak ők az államtól (börtön). Mindig kihangsúlyozták, hogy szeretnek, de a rossz tett következményekkel jár. Hogy milyen hatása volt? Szerintem sokkal megfontoltabb voltam kamaszként, nem mentem bele könnyen hülyeségekbe, mert átgondoltam a következményeket. Mostanában elítélik ezt a nevelési módszert, de nálam működött és a jövőben én is alkalmaznám a gyerekemnél (ha majd egyszer lesz).
2022. jún. 5. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!